d-md-none
Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Millainen ravintola on?

Ravintola Konstan Möljä on kohta 40 vuotta Hietalahdenkadulla Helsingissä toiminut perinneravintola. Ravintolamme tarjoaa ainutkertaisen mahdollisuuden kokea aito suomalainen ruokailuelämys ja nostalginen vanhanajan Suomi keskellä modernia Helsinkiä. Tämä kertakaikkisen uniikki pieni ravintola kannattaa tulla kokemaan kauempaakin.

Tunnelmallinen ravintolasalimme on sisustettu perinteisen rannikkokarjalaiseen tyyliin. Ravintolasalin seiniä koristavat aidot Karjalan evakoiden mukanaan tuomat muistoesineet, katiskat ja taulut.

Saaristolaishenkinen noutopöytämme notkuu perinneherkkuja eri puolilta Suomea. Monipuolisesta alkupalapöydästämme löydät perinteisiä suomalaisia herkkuja, kuten marinoituja sillejä, graavilohta, erilaisia salaatteja, suolakurkkuja, hapankaalia, sienisalaattia, punajuurisalaattia, munavoita ja karjalanpiirakoita. Pääruokina tarjoamme runsaan valikoiman perinteisiä liha-, kala- ja kasviruokia. Noutopöydästämme löydät esimerkiksi aitoa poronkäristystä, Marskin herkkua Vorschmackia ja suussasulavan mehevää uunilohta.

Juomavalikoimassamme korostuu kotimaisuus. Listaltamme löydät niin kotimaiset tilaviinit kuin klassikkococktailit suomalaisella twistillä.

Jälkiruokavalikoimastamme löytyy perinteisiä herkkuja joita ei ihan joka paikasta saa! Maista nostalgisia köyhiä ritareita, perinteistä mustikka-rahkapiirakkaa tai lakkahillolla kruunattua leipäjuustoa. Jälkihyvien kylkeen tarjoamme runsaan valikoiman erilaisia snapseja ja erikoiskahveja.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Yksi suosituimmista pääruoistamme on Marsalkka Mannerheimin herkku – aito Vorschmack. Konstan Möljän Vorschmack tehdään perinteitä kunnioittaen. Vorschmack on pitkään haudutettu liharuoka lampaasta, naudasta ja anjoviksesta. Suosittelemme nauttimaan Vorschmackin keitettyjen perunoiden, smetanan ja punajuurten sekä tietenkin Marskin ryypyn kera!

Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Keittiömme vaalii suomalaista ja erityisesti viipurinkarjalaista ruokaperinnettä. Rannikkokarjalaiseen tapaan löydät noutopöydästämme aitoja makuja ja niin meren kuin metsänkin antimia. Meille tärkeintä ovat laadukkaat raaka-aineet, perinteiset valmistustekniikat ja tietenkin maku! Teemme kaiken suurella sydämellä. ja tarjoamme perinteisiä herkkuja eri puolilta suomea. Juomavalikoimamme on suunniteltu tukemaan noutopöytämme antimia. Löydät listaltamme niin kotmaiset pienpanimo-oluet ja siiderit kuin kotimaisella twistillä tehdyt cocktailit ja kotimaiset tilaviinitkin.

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Lounas arkisin klo. 11-14 Illallinen ti-to klo. 17-22 pe: 17-23 la: 16-23 Poikkeustilan aikana: ma-la 12-18

Osoite

Hietalahdenkatu 14, 00180 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

09 694 75 04

Konstan Möljä

Hietalahdenkatu 14, 00180 Helsinki, Suomi

Lue myös