d-md-none
Siirry pääsisältöön

Juuremme tässä maassa. Suomalainen ruokakulttuuri ja -perinne uudella tavalla.

Ravintola Juuri perustettiin, koska se oli perustettava. 2000-luvun alkupuolella suomalainen keittiö ei ollut suosituimpien joukossa, vaikka monet suomalaiset raaka-aineet hakevat laadussa vertaistaan. Juuri syntyi takomaan rumpua kotimaisten makujen puolesta ja osoittautui menestykseksi pian avaamisensa jälkeen.

Keittiöfilosofiamme kulmakiviä ovat paikallisuus, puhtaus ja autenttisuus. Se rakentuu aidoista mauista, rönsyilevästä intohimosta, villeistä yrteistä, puolihulluista ideoista, rakkaudesta pientuottajien huippu raaka-aineisiin sekä taidosta valmistaa niistä uusia makuelämyksiä. Talon erikoisuuksia ovat Sapakset eli suomalaiset alkupalaset.

Juomaportfoliomme painottuu oman viinimaahantuonnin laadukkaisiin pien- ja artesaanituottajiin sekä vuosien varrella tiivistettyyn yhteistyömaahantuojien viineihin.

Uskomme vakaasti, ettei laadukkaan ja herkullisen ruoan tarvitse olla ylettömän kallista ja osoitamme sen käytännössä joka päivä. Tämä jos mikä kannustaa meitä ponnistamaan entistä korkeammalle ja pidemmälle.

Aukioloajat

 

Lounas

Ma–pe 11.30–14.30

 

Illallinen

Ma–pe 11.30–23  (Keittiö kiinni arkisin 14.30–17)
La 12–23
Su 16–23

 

Osoite

Korkeavuorenkatu 27, 00130 Helsinki

Juuri

Korkeavuorenkatu 27, 00101 Helsinki, Finland

Lue myös