Siirry pääsisältöön

Parasta Pohjanmaalla

Jani Unkerin ja Miia Keski-Nikkolan yhteisestä haaveesta syntyi 2012 Juurella ravintola, jonka kivijalkana toimii vahvasti kaudessa elävät menut, vilpitön palvelu sekä laadukkaat viinit. Tunnelmallinen ravintola sijaitsee Seinäjoen keskustassa torin laidalla idyllisessä Vaasantalossa.

Juurella on Seinäjoen paras laadukas ruokaravintola, joka tarjoaa suomalaista, lähialueen raakaaineista valmistettua ruokaa.

Keittiöfilosofiamme ytimen muodostavat perinteiset raaka-aineet ja perinteisten reseptien makuyhdistelmät. Haluamme lainata mummon reseptistä lampaan ja kaalin ja valmistaa ne yhdessä uudella twistillä.

Juurella viinifilosofiassa viinit eksyvät viinikaappeihin, mikäli ne ovat laadukkaita ja mielenkiintoisia ja sopivat ruokiimme. Haluamme tuoda esiin mielenkiintoisia ja uusia makuja viineissämme, klassikkoja unohtamatta! Siksi meille viinin valinnassa tärkeintä ovat tuottajat, jotka ovat uskollisia laadulle ja alkuperälle.

Suosituksemme ruokalistalta on Matka maakuntaan menu. Se on läpileikkaus meidän ravintolamme ruokafilosofiasta. Menu on osoitus siitä miten käytämme perinteisiä raaka-aineita innovatiivisesti uusin keinoin. Aterian päätteeksi suosittelemme Kaffiinon paahtamaa Juurella-kahvia, jota voi ostaa myös mukaan.

Aukioloajat

Ti–la 16 alkaen

Su ja ma suljettu

 

Osoite

Keskustori 1, 60100 Seinäjoki

Juurella

Keskustori 1, 60100 Seinäjoki, Suomi

Lue myös