d-md-none
Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Jolie Lounge & Café yhdistää rennolla otteella eurooppalaista kahvila-baarikulttuuria ja Lapin luonnosta inspiraatiota saaneella sisustuksella sekä ruoka-/juomavalikoimalla. Idea Äkäslompolon sydämessä sijaitsevasta trendikkäästä olohuoneesta syntyi ensimmäisenä koronakeväänä, sen jälkeen palikat loksahtivat kohdilleen ja Jolie Lounge & Café avasi ovensa joulukuussa 2020.

Monipuolinen Lapin kahdeksan vuodenajan mukaan muuttuva tarjonta kutsuu piipahtamaan pitkin päivää syömään, kahvittelemaan tai nauttimaan omaperäisistä cocktaileista yksin, kaksin tai isommallakin porukalla. Joliesta on kahden vuoden aikana kuoriutunut suosittu kohtaamispaikka, jossa järjestetään säännöllisesti myös brunsseja, teemadinnereitä, music lounge iltoja live DJ:llä ja muita mielenkiintoisia tapahtumia.

Omistajat Jo Ormós (keittiö) ja Eija Pakkanen (sali) ovat omilla vahvuuksillaan ja vahvalla yhteisellä näkemyksellä luoneet Ylläksen palveluita täydentävän ravintolan, joka tarjoaa mielenkiintoisia makuhermoja viehättäviä kokemuksia ja jonka sisustus saa vierailijan inspiroitumaan ja viihtymään.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?

Jolie Lounge & Café tarjoaa itsetehtyä sesonginmukaista ruokaa sekä omaperäisiä drinkkejä ja leivonnaisia villiruoalla höystettynä. Jolien keittiössä teemme pääsääntöisesti kaikki alusta loppuun itse ja ruoka-annokset valmistamme tilauksesta. Kahdeksan kertaa vuodessa vaihtuvalta listalta on vaikea valita yhtä suosikkia, sillä kaikille löytyy jotakin herkullista, sekä normi- että kasvissyöjille, ruokarajoitteisille ja vegaanille yhtä lailla.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Jo Ormós on Jolie Lounge & Cafén keittiön sielu. Hänen kansainvälinen tausta, kiinnostus ruoanlaittoon sekä rakkaus sesongin raaka-aineisiin jo pienestä asti ovat päässeet kukoistamaan Jolien keittiössä. Vaikka Jon tie keittiöön ei ole ollut ihan suoraviivainen eikä tavanomainen, hän on luonut Eijan kanssa paikan jossa rakkaus lajiin ja kunnioitus raaka-aineita kohtaan välittyy asiakkaille. Mahdollisimman lähellä tuotetut sesonginmukaiset raaka-aineet sekä Ylläksen puhtaasta luonnosta kerätty villiruoka ja luonnontuotteet ovat päätähtinä Jolie Lounge & Cafén ruoka- sekä juomalistalla. Vitriinistä löytyy tuttuja ja vähemmän tuttuja makuyhdistelmiä kakkujen ja jälkiruokien muodossa, kaikki on meillä alusta loppuun itsetehty. Keittiössä valmistamme pitkin päivää tilauksesta simppeleitä, mutta sitäkin herkullisempia ruoka-annoksia sesongin mukaisista raaka-aineista. Baarin puolelta löytyy laaja valikoima erikoiskahveja, suomalaisia teesekoituksia ja käsityöläisjuomia, viinejä sekä omaperäisiä cocktaileja ja mocktaileja. Jolie Lounge & Caféssa tehdään asiat rakkaudella.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Keep it simple. Love what you do. Kunnioita raaka-aineita.

Aukioloajat

Avoinna ympäri vuoden

Osoite

Sivulantie 4, 95970 Kolari, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

041 318 9227

Jolie Lounge & Café

Sivulantie 4, 95970 Kolari, Suomi

Lue myös