d-md-none
Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Millainen ravintola on?

Helsinger on Kaivopihalla, vain kolmen minuutin päässä Helsingin rautatieasemalta sijaitseva tasokas ja silti helposti lähestyttävä kohtaamispaikka, jossa nautit rentouttavasta ravintolatunnelmasta aamusta iltaan.

52-paikkaisen a la carte-salin lisäksi Helsingeristä löytyy 20 eri kokoista kabinettia (kapasiteetit vaihtelevat 2-20 hlö välillä) kokouksiin, koulutuksiin, palavereihin, tapaamisiin, etätöihin, lounaisiin, tuote-esittelyihin, yksityisillallisiin, maistatustilaisuuksiin, merkkipäiväjuhliin, muistamisiin ja vaikka virkistäytymispäivän joogahetkeen. Lähtökohtaisesti Helsingerissä ei makseta tilavuokraa kabinetistakaan vaan syödään ja juodaan koko budjetilla. Aamiaisen, lounaan ja illallisen lisäksi Helsingeristä löydät rentouttavan, ja herkullisen After Work Lounge-buffetin torstaisin ja perjantaisin klo 16-18 virkistävine juomineen.

Helsingerin omistaa pitkän linjan ravintola-alan toimija Kanresta, joka jakaa osinkonsa vuosittain omistajansa Kansanterveysyhdistyksen jäsenjärjestöille Lastentautien Tutkimussäätiölle, Vanhustyön Keskusliitolle, Sydänliitolle sekä Mieri Ry:lle, eli Helsingerin tuotto menee kaiken lisäksi aidosti hyvään tarkoitukseen.

Helsingeristä löydät todella hyvä ruoan ja erinomaisen palvelun lisäksi erittäin joustavat ja mutkattomasti varattavat kokouspaketit kaikkiin tarkoituksiin, myös erikseen räätälöitynä. Kaikki palvelumme ovat saatavilla kaikkiin tiloihimme a la carte-maisesti napin painalluksella. Lähtökohtaisesti Helsinger joustaa, jotta sinun ei tarvitse ja tiivistettynä Helsinger on vastalause itsepalvelukulttuurille.

Helsinger sai alkunsa ajatuksesta yhdistää erinomainen ravintolaruoka, loistava palvelu, keskeinen lokaatio sekä mutkattomasti toimivat kokouspalvelut. Kabinettimme tarjoavat kaiken tämän lisäksi yksityisyyden suojan avoimen ravintolasalin sijaan. Meillä liikesalaisuudet myös pysyvät salaisina.

Nimi Helsinger on kehitetty New Yorkerin ja Berlinerin rinnalle edustamaan helsinkiläistä kansainvälisesti.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?

All Day-menultamme löytyvällä Eggs Benedict Classicin paahdetun levainleivän, paistetun savukinkun, uppomunan, pinaatin ja hollandaisen yhdistelmällä huonokin aamu kääntyy elämäsi parhaaksi. Tämän kruunaat päättämällä päiväsi herkullisen carpaccion, hiillostetun siian, itse tehdyn sorbeen ja sopivan kuivan Sancerren parissa

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Helsingerin keittiömestari Eija Wilénin filosofia perustuu ennen kaikkea rakkaudesta ruoan valmistamiseen. Parhaiden raaka-aineiden aitoja makuja hyödyntämällä syntyy aitoja tunteita sekä elämyksiä. Eijan keittiössä yksityiskohdat huomioidaan tarkasti ja asiakaslähtöisyys on ensisijaista. Helsingerin kaikki menut on suunniteltu mukavan kompakteiksi vieraitamme varten helpottamaan lähestymistä. Oli kyse sitten raikkaasta salaatista, maukkaasta burgerista tai tasokkaasta illallisesta kunnon pihvin tai tofu-cashew patén kera, listoiltamme löytyy aina jokaiselle jotain.

Lähi- ja luomutuotteiden suosimisen lisäksi Helsingerissä myös kasvis- ja vegaaniruokavaliot on otettu oikealla tavalla huomioon alusta loppuun asti suunniteltuna sen sijaan, että jätettäisiin vain jotain pois annoksesta tämän saavuttamiseksi.

Laadukkaan viinin, oluen tai vaikka Spritz-listaltamme valitun virkistävän, raikkaan ja ravitsevan juoman äärellä on mukava rentoutua nauttien Helsingerin tunnelmallisesta ja tyylikkäästä miljööstä.

Helsingerin keittiössä vallitsee tehokkuuden ja aikaan saamisen ohella rennon kotoisa ja hyvä tekemisen meininki. Eijalla tiimeineen pysyy hymy huulilla paremmassakin ruuhkassa ja nauru raikaa läpi päivän. Palautteet ja toiveet otetaan kuitenkin aina vastaan vakavasti, nöyrästi ja virheistä opitaan, jos sellainen joskus sattuu.

Eurooppalainen ruokatuotteemme on veden kielelle nostattavan ulkonäkönsä lisäksi herkullisen makuinen ja myös annoskoko on otettu huomioon siten, että Helsingerissä pärjää pelkällä pääruoallakin niinä iltoina kun et ole sillä tuulella viiden ruokalajin maistelumenun nauttimiseen pitkän kaavan mukaan. Ennen kaikkea Eijan johtamana keittiömme periaate on yksinkertaisesti hoitaa asia kuntoon, oli kyse mistä tahansa. Kukaan ei lähde meiltä ulos tyytymättömänä.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Rakkaudesta ruokaan.

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Ma – ti 8.30 – 17.00

Ke 8.30 – 17.00 (17-21 varauksesta)

To – pe 8.30 – 21.00

Osoite

Aleksanterinkatu 23, 00100 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 50 535 8325

Helsinger

Aleksanterinkatu 23, 00100 Helsinki, Suomi

Lue myös