Siirry pääsisältöön

VARAA PÖYTÄ

Goodwin on laadukkaaseen ja hyvin valmistettuun lihaan erikoistunut ravintola. Konseptin lähtökohtana on 1930-luvun amerikkalainen pihviravintolatraditio, jossa annokset ovat suuria ja pihvit vielä suurempia. Nahkasohvat, hämyinen valaistus ja kaiuttimista soiva jazz luovat miehekästä tunnelmaa, johon 300 gramman petite tender-pihvit sopivat loistavasti.

Tarkkaan valikoitua lihaa

Goodwin käyttää tarkkaan valikoitua lihaa annoksissaan. Jokainen työntekijä on liha-alan intohimoinen asiantuntija. Ravintolan suosituin annos on Filet Mignon, kahdensadan gramman ylellinen lihanautinto. Keittiömestari Elgiz Abdulkhakov on luonut viimeisimpänä uutuutena kasvismenun liharuokien kylkeen.

– Vaikka pitäydymme klassisessa amerikkalaisessa pihvitraditiossa, kuuntelemme myös asiakkaiden toiveita ja uusia trendejä, hän kertoo.

Ensimmäinen Goodwin perustettiin Tallinnaan vuonna 2009. Helsingin Goodwin on tarjoillut pihvejä jo yli neljän vuoden ajan. Uusin tulokas on Espoon Isossa Omenassa toimiva ravintola, joka avattiin yli vuosi sitten.

VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Joka päivä 11–23

Osoite

Eteläranta 14, 00130 Helsinki

Goodwin the Steak House

Eteläranta 14, 00130 Helsinki, Suomi

Lue myös