Siirry pääsisältöön

Millainen Garden Terrace on?

Ravintola Garden Terracen lasiseinäinen terassi on täynnä luonnonvaloa ja antaa mahdollisuuden nauttia kiireettömästä tunnelmasta tyylikkäässä puutarhamaisessa tilassa. Garden Terrace on sisustettu viherkasveilla, lyhdyillä ja mukavilla Chesterfield-sohvilla, jotka tekevät tilasta vielä asteen verran kutsuvamman ja viihtyisämmän. Garden Terrace tarjoaa ainutlaatuisen terassialueen Helsingin sydämessä.

Elegantti ja vehreä Garden Terrace tarjoaa hienostuneita brasserie-tyylisiä ruokailuelämyksiä rennossa ympäristössä Helsingin sydämessä koko päivän. Ranskalaisesta gastronomiasta inspiraatiota ammentavat annokset yhdistävät suomalaiset raaka-aineet saumattomasti kansainvälisiin klassikkoannoksiin.

Kesäisin ravintolan vieressä oleva sisäpiha täyttyy auringonpaisteesta ja pitkistä kesäpäivistä nauttivista vieraista. Sisäpihalla tunnelmaa lisäävät kaunis oleskelualue suihkulähteineen.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Tällä hetkellä sesongissa oleva parsa on parhaimmillaan, ja suosittelemmeki parsarisottoa. Lisäksi klassikkomme, Maria Burger, on yksi tilatuimmista annoksista, ja maistuu jokaiseen hetkeen.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Antti Hokkanen: Pyrin jatkuvasti kehittämään Garden Terracen ruokavalikoimaa – haluamme tarjota asiakkaillemme aina jotain uutta ja yllätyksellistä, ylläpitäen samalla korkeaa tasoamme. Laadukkaat raaka-aineet ovat minulle tärkeitä, ja hyödynnämmekin sesongin raaka-aineita, joista valmistamme pohjoismaista ruokaa kansainvälisin vivahtein. Kokonaisuuden sinetöi ensiluokkainen palvelukokemuksemme. Lisäksi listalta löytyy aina klassikkoja, kuten yksi tilatuimmista annoksistamme, Maria Burger.

Ruokafilosofiamme yhdistää ranskalaisen gastronomian inspiroimat brasserie-tyyliset annokset suomalaisiin raaka-aineisiin elegantissa ja rennossa ympäristössä.

Kansainvälisiin klassikkoannoksiin ja ranskalaisiin valmistusmenetelmiin pohjautuvissa annoksissa suositaan suomalaista, näin samalla hiilijalanjälkeämme pienentäen sekä raaka-aineiden tuoreuden ja erinomaisen laadun taaten.

Ruokailuelämyksen täydentämiseksi olemme tuoneet ainutlaatuisen, perinteillä ja kokoelman eurooppalaisia viinejä useilta eri viinialueilta Garden Terracelle. Sitoumuksemme vastuullisuuteen tarkoittaa, että valitsemme viinimme kestävää ja eettistä viininviljelyä harjoittavilta viinituottajilta.

Aukioloajat

Maanantai – sunnuntai klo 11.00-22.30
Keittiö sulkeutuu klo 22.00

Tarkistathan mahdolliset erikoisaukioloajat verkkosivuiltamme www.hotelmaria.fi

Osoite

Mariankatu 23, Helsinki, Uusimaa 00170, FI

Sähköposti

Puhelinnumero

0988600179

Garden Terrace

Mariankatu 23, Helsinki, Suomi

Lue myös