Siirry pääsisältöön

Millainen Freshman on?

FRESHMANin aloittivat kolme naista, jotka kyllästyivät siihen, kuinka niukat vaihtoehdot ravintoloilla oli tarjota terveellistä ja samalla täyttävää ateriaa. Tavoitteenamme oli tarjota terveellisiä, nopeita, mutta mikä tärkeintä, maukkaita vaihtoehtoja erilaisiin ruokavalioihin.

Yksi tärkeimmistä prioriteeteistamme oli tarjota runsaasti kasvipohjaisia ​​vaihtoehtoja tukemaan tavoitettamme käyttää kestäviä liiketoimintatapoja. Kun tiimissämme oli vegaani, monille kulhoillemme valikoitui vegaaniset täytteet, kun kehitimme ruokalistaamme. Koska monet Suomessa saatavilla olevat kasviperäiset lihankorvikkeet, kuten kaura- tai papupohjaiset, eivät ole kovinkaan saman oloisia alkuperäisen eläinperäisen tuotteen kanssa, halusimme tarjota myös vegaanista lohisashimia ja vegaanista tonnikalasashimia luodaksemme aidon poke bowl-kokemuksen.

Vaikka ruoka on tärkein osa ruokaelämystä, ympäristö on se, joka yhdistää kaiken. Siksi vietimme niin paljon aikaa ravintolamme sisustuksen viimeistelyyn – asiakkaidemme täytyy kokea Freshman kaikilla aisteillaan, ei vain makuhermoillaan. Tuloksena on hauska, raikas ja eloisa ravintola, jossa on runsaasti istumapaikkoja suurille ryhmille ja intiimeille tapaamisille.

Freshmanin sijainti on myös keskeinen – Citycenter-ostoskeskuksessa Helsingin ydinkeskustassa on monien helppo tulla nopealle lounaalle töistä. Freshman sijaitsee toisen kerroksen ravintolamaailmassa, joten se on myös kätevä paikka nauttia pidemmästäkin illallisesta.

Tämän kaiken toteuttamiseen on kulunut niin paljon aikaa ja rakkautta – tule käymään Freshmanissa!

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Poke bowlit ovat erikoisalaamme. Käytämme tuoreimpia raaka-aineita kuten lohta annoksissamme. Suosittelen kuitenkin kokeilemaan myös lämmintä bowlia, jota et muualta löydä!

Aukioloajat

Mon-Sat 11.00 – 21.00
Sun 12.00-19.00

Osoite

Kaivokatu 8, Helsinki, 00101, FI

Sähköposti

Puhelinnumero

050 5494185

Freshman

Kaivokatu 8, Helsinki, Suomi

Lue myös