Siirry pääsisältöön

Millainen Döner Harju City on?

Avasimme ensimmäisen Döner Harju -ravintolan Helsingin Kallioon tammikuussa 2014 (meillä on siis synttärivuosi!). Döner Harju City avattiin vuonna 2017 ja tällä hetkellä Döner Harju -ravintoloita on pääkaupunkiseudulla kaikkiaan neljä. Döner Harju sai alkunsa intohimosta hyvään kebabiin ja se intohimo on kantanut jo 10 vuotta, eikä laantumista näy!

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Oma suosikkini meidän annoksista on rullakebab chilikanalla. Se on täyttävä ja raikas. Sopivasti lihaa, raikasta salaattia ja ihania kastikkeita. Se on just sopivan kokoinen ja hyvä ottaa myös mukaan. Isompaan nälkään ota vielä ranskalaiset kylkeen!

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Kussakin Döner Harjussa on oma keittiömestari, joka johtaa ravintolaa ja huolehtii ruoan laadusta. Haluamme, että Döner Harjun kebab on aina herkullista, täyttävää, tuoretta ja annokset riittoisia. Jokaisessa Döner Harjussa tietää saavansa yhtä hyvää ja laadukasta kebabia!
Döner Harju Cityn keittiömestari on Jesse, joka on rauhallinen ja huumorintajuinen ammattilainen, joka hallitsee myös asiakaspalvelun tosi hyvin. Jesse on idearikas ja toimiikin meillä myös osana tuotekehityksestä vastaavaa porukkaa.

Aukioloajat

ma-to 11-21
pe-la 11-22
su 12-20

Viimeiset tilaukset keittiöön 30 minuuttia ennen sulkemista 🙂

Osoite

Kaivokatu 8, Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

0503052559

Döner Harju City

Kaivokatu 8, Helsinki, Suomi

Lue myös