Siirry pääsisältöön

Caverna on elämyksellisen luolaravintolan, jossa suuretkin seurueet syövät yhdessä helposti. Moni voi yllättyä, sillä Yliopistonkadulta avautuva Cavernan pääovi johdattaa katumaisemasta suoraan trooppisen luolan tunnelmaan. Valoisassa tuhannen neliömetrin ravintolassa on tilaa 300:lle ruokailijalle ja tarjolla herkullista ruokaa. Cavernan luolamainen miljöö tippukivimuodostelmineen, koristeineen ja kalusteineen on toteutettu käsityönä. Ravintola onkin uniikki ja tyylikäs tila, jossa on mukava heittäytyä makumatkalle eksoottisiin maisemiin.

”Maailmalla matkatessamme innostuimme erikoisista kokkaustavoista ja toimme ne tuliaisina Helsinkiin. Erikoisuuksiamme ovat suuressa varrasgrillissämme valmistuvat perinteiset brasilialaiset lihavartaat sekä buffetimme teppanyaki-osasto, jonka ruoat paistetaan ruokasalimme avokeittiössä” ravintolapäällikkö Antti Ruotanen

Monipuolinen kattaus maailman ruoka-aarteita

Monikulttuurisuus on keittiömestari Jari Kumpulaisen mukaan Cavernan keittiöfilosofian ydin ja siksi Cavernan ruoka edustaakin monipuolisesti eri maailman keittiöiden makuja.

Cavernan runsaasta lounasbuffetista löytyy jokaiselle jotakin ja se on tarjolla maanantaista perjantaihin klo 11-15. Illallisbuffet Teppanyakin ja Churrasco-vartaiden kanssa on tarjoilla keskiviikkona, torstaina ja perjantaina kello 16 alkaen, lauantaisin heti avaamisesta alkaen ja sunnuntaisin klo 15 alkaen.

-Konseptina illallisbuffet on laajin koko Suomessa. Tarjolla on erilaisia noutopöytiä: aasialaista, eurooppalaista, suomalaista, salaatteja, sushia, kylmiä ja kuumia ruokia, kakkupöytä ja suklaaputous. Ruuat valmistetaan paikan päällä ja kaikki on laadukasta ja tuoretta. Ja mikä parasta, valikoima on niin valtava, että jokainen varmasti löytää jotain. Erityisesti yrityksille meidän illallisbuffet on tästä syystä suosittu vaihtoehto, Ruotanen esittelee.

Erikoisuuksina teppanyaki ja brasilialaiset lihavartaat

Ravintolan erikoisuuksia ovat illallisbuffetin teppanyaki sekä churrasco-grillin lihavartaat. -Teppanyaki-pöydässä asiakas voi valita ainekset itse ja antaa ne kokille paistettavaksi. Filippiiniläinen Rodolfo on koulutettu Teppanyaki-kokki, joten hän osaa asiansa. Brasilialainen churrasco-grillimme on kuumana koko illan ja tirisevät lihavarrasannokset tarjoillaan suoraan pöytiin, Kumpulainen kertoo.

Monipuoliselta a’la Carte -listalta löytyvät muun muassa tutut hampurilaiset ja hieman eksoottisemmatkin herkut –maistuisiko vaikka hummeri? Tervetuloa! 

Aukioloajat

Ma–ti 11–21
Ke–to 11–22
Pe 11–24
La 12–24
Su 12–19

(Keittiö suljetaan tuntia aikaisemmin)

Osoite

Yliopistonkatu 5, 00100 Helsinki

Caverna

Yliopistonkatu 5, 00101 Helsinki, Suomi

Lue myös