Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Capperi avautui vuonna 2017 ensimmäisenä sertifioituna napolilaisena gourmetpizzeriana Suomessa. Idea sai alkunsa jo vuotta ennen, kun 3 ystävää kokoontui pohtimaan, että perheravintolan avaaminen keskustan ulkopuolelle olisi hyvä idea, mikä oli mahdotonta löytää tuona aikana Helsingin laitamilta. Capperi tarkoittaa kaprista mutta Italian murteella myös “Wow”!

Intohimo italialaista ruokaa kohtaan aloitti projektin gastronomiselle gourmet-matkalle ja jokainen perustajista käytti tietonsa ja intohimonsa Capperin luomiseen, ja tämä vei ravintolan yhdeksi pizzabuumin pioneeriksi Suomessa. Laadukkaat ainesosat perinteisen taikinan valmistusprosessin kanssa ovat luoneet Capperin pizzasta huippulaadukasta ja herkullista tähän päivään asti.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi?

Suosittelemme gourmet-pizzojamme, josta voit löytää erikoisia makuja ja tekstuureja, joita et löydä muualta Suomesta.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia?

Miguel Angel Papaianni on keittiömme pääpizzakokki, jolla on 25 vuoden kokemus ravintolatoiminnasta. Hän on opettanut pizzakokeillemme kolmessa ravintolassamme periaatteet, menettelytavat sekä taikinan valmistamisen. Miguel taitaa myös sen miten ainesosia käytetään ylläpitääksemme täydellisen laadun ja saadaksemme raaka-aineesta kaiken mahdollisen maun. 

95 % kaikista Capperin käyttämistä ja Italiasta tuomista ainesosista ovat osa Ark of Tastea ja Slow Food Presidium Italiaa. 

Haluamme löytää uusia tapoja luoda uutta ja maistuvaa ruokaa vahvistaaksemme pääperiaatettamme, että asiakas ei valitse ravintolaa, vaan hän valitsee matkansa kauniiseen italialaiseen gastronomiseen elämykseen ollessaan vieraanamme.

Mikä on keittiömestarinne motto?

Intohimo, laatu ja omistautuminen näkyy kaikessa mitä teemme.

Capperi Oulunkylä: VARAA PÖYTÄ
Capperi Rikhardinkatu: VARAA PÖYTÄ
Capperi Tripla: VARAA PÖYTÄ

Aukioloajat

Ma-Pe: klo 8.30-21

La-Su: klo 12-21

Osoite

Siltavoudintie 9, 00640 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

0103269449

Capperi

Siltavoudintie 9, 00640 Helsinki, Finlandia

Lue myös