Siirry pääsisältöön

Varaa pöytä

Millainen Café & Restaurant Vesilinna on?

Ainutlaatuinen näköalaravintola Jyväskylän kaupungin valojen yläpuolella. Tervetuloa maistelemaan aitoja kotileivonnaisia kahvilaamme, nauttimaan buffet tai pöytiin tarjoiltua lounastamme ja viettämään unohtumattomia hetkiä tilausravintolassamme. Yli 40 vuoden asiakaspalvelukokemuksella tarjoamme teille vain parasta mahdollista. Ruoka, juoma, palvelu, maisema, ohjelma – kaikki kohdallaan uudistuneessa Café & Restaurant Vesilinnassa!

Meille on matkaa vain 400 metriä Jyväskylän keskustasta. Tämän matkan voit reippailla Harjun kävelyteitä ja portaita pitkin tai tulla autolla Harjun kiertäen Pitkäkadun puolelta. Autoille löytyy ilmaista pysäköintitilaa. Café & Restaurant Vesilinna sijaitsee kauniin mäntyharjun päällä olevassa vesitornissa. Puoliympyrän mallisessa tilassamme seuraat Jyväskylän kattojen yläpuolella päivän valon ja varjojen leikkejä omasta pöydästäsi. Sään salliessa on käytettävissä myös 100 paikkainen terassimme. Pääsisäänkäynnin yhteydessä olevilla hisseillä pääset esteettömästi suoraan terassille sekä kahvila & ravintolaamme.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Linnan lounas on todellakin testaamisen arvoinen. Vastaavanlaista alkuruokapöytää et muualta löydä, kattaus on aina upea ja palvelu iloista ja välitöntä.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Meillä tarjotaan skandinaavista lähiruokaa, unohtamatta kuitenkaan muiden maiden erikoisuuksia. Keittiömestarimme Tino Kankainen valmistaa konstailematonta, aina maukasta ruokaa.

Varaa pöytä

Aukioloajat

Ti-pe klo 11-18

La klo 12-18

…ja tilauksesta

Osoite

Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

010 439 3000

Café & Restaurant Vesilinna

Ihantolantie 5, Jyväskylä, Suomi

Lue myös