Siirry pääsisältöön

Keittiömme taidonnäytteet lautasilla, Bar Brondan leikittelevät, käsityönä valmistetut cocktailit laseissa ja viikonloppuisin levyjä pyörittävät DJ:t tarjoavat elämyksellisiä hetkiä Helsingin sykkeessä perheille, kaveriseurueille sekä yritysvieraille. Nähdään Brondassa!

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?
Menu Bronda.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?
Keittiömestarina toimii Jonne Kivivuori. Makumaailmamme nojaa vahvasti Välimeren eurooppalaisten keittiösuurvaltojen Espanjan, Italian ja Ranskan aromeihin. Listaltamme voitkin löytää monia tuttuja ja rakastettuja klassikkoannoksia, jotka toteutamme omalla tavallamme, modernisti ja tyylikkäästi.

Jokainen annos aina cocktaileja myöten on lukuisten ympäri Eurooppaa ja muuta maailmaa tehtyjen matkojemme tulos – ainutkertainen taidonnäyte, jonka löydät vain meiltä. Näiltä matkoiltamme tuomme edelleen uusia ideoita ja makuelämyksiä vieraitamme ihastuttamaan aina sesonkien vaihtuessa. Etelä-eurooppalaisen tavan mukaisesti pääosa annoksistamme ovat jaettavia.

Viinilistamme perustuu vanhan maailman viineihin ja listallemme on valittu laaja kattaus hinta-laatusuhteeltaan ensiluokkaisia viinimaailman helmiä. Erityisen ylpeitä olemme laajasta samppanjalistastamme!

Aukioloajat

Ma–ke 11–00.30 

To–pe klo 11–02

La klo 12–02

Su suljettu

 

Viimeiset tilaukset aina klo 22.30 mennessä

Osoite

Eteläesplanadi 20, 00130 Helsinki, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

0103229383

Bronda

Eteläesplanadi 20, 00130 Helsinki, Suomi

Lue myös