d-md-none
Siirry pääsisältöön

Ensin matkustimme, maistelimme ja nautimme elämästä maailmalla. Sitten yhdistimme kokemuksemme keittiössä ja avasimme ravintolan. Boulevard Social on kolmas oma ravintolamme, avattu toukokuussa 2012. Halusimme luoda pieneen tilaan viihtyisän olohuoneen, johon poikkeaminen lasilliselle tai koko illan viettäminen illallisella tuntuisivat yhtä luontevilta. Entisaikaan tällaisia ravintoloita kutsuttiin joko Public:ksi tai Social:ksi. Tämä on olohuone Bulevardilla, Boulevard Social.

Boulevard Socialin keittiö ja baari Helsingin kauneimman puistokadun varrella tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän Kreikan, Libanonin, Tunisian, Marokon ja muiden Välimeren ympäristön maiden puhtaita, perinteisiä makuja kekseliäällä tavalla yhdisteltynä.

Välimeren ympäristön maiden makuja, raikkaita yrttejä ja sitrushedelmiä, rouhittuja pähkinöitä, paahdettuja mausteita, maailman parhaita oliiviöljyjä, mehukasta lihaa ja marokkolaisen torin väriloistoa. Näin pääset lähelle Boulevard Socialin makupalettia.

Näistä maista suuri osa on myös perinteisiä viininviljelymaita. Boulevard Socialin viinilistalta löytyykin hienoja kreikkalaisia ja libanonilaisia viinejä, joiden huippulaatua vain harva on päässyt maistamaan. Viinilistan selkärangan muodostaa klassinen näkökulma viinin ja ruuan yhdistämiseen: paikallinen ruoka ja viini kulkevat kauniisti käsi kädessä.

Boulevard Socialin cocktailbaari ja sen tarjonta noudattaa samaa ajatusta kuin ruokakin: Välimeren alueen klassisia makuja kekseliäästi yhdistellen.

Aukioloajat

Ma–pe 11–24 (viimeiset tilaukset kello 22)
La 14–03 (viimeiset tilaukset klo 22.30)
Su suljettu

 

Osoite

Bulevardi 6, 00120 Helsinki

Boulevard Social

Bulevardi 6, 00101 Helsinki, Finland

Lue myös