d-md-none
Siirry pääsisältöön

Bossa Nova Beach Club on uusi konsepti, joka pyörähtää käyntiin tänä kesänä. Ravintola Bossa Nova muuntuu eteläeurooppalaiseksi loungeksi, jossa siemaillaan talon omia gin toniceja vaikka varpaat hiekassa. Paikan omistaja Dave Huldin suosittelee kaneli-appelsiini gin tonicia, johon he käyttävät itse tehtyä kanelisiirappia. ”Sloganimme on rentous niin tunnelmassa kuin ruoassa. Tämä on todellinen kesäparatiisi, johon pääsee vaikka veneellä”, Huldin tunnelmoi.

Ravintolan vieressä tulee olemaan hiekkaranta, jossa voi pelata futista ja vaikka joogata palmujen katveessa. Tapahtumat värittävät Bossa Nova Beach Clubin kesää, johon kuuluvat muun muassa tiistaiaamujen jooga, viikonloppujen konsertit ja sunnuntaiset mehevät brunssit DJ:n säestyksellä. 

”Täällä nähdään juomien kanssa isoja laseja, tuoreita hedelmiä ja paljon jäitä”, Huldin vakuuttaa. Ruokapuolella maistellaan monipuolisia poke bowl-annoksia, perinteisiä burgereita ja raikkaita salaatteja. Grillistä saa rantatunnelmaan sopivia annoksia. Keittiö on auki aina puolesta päivästä iltaan ja baari niin pitkään kuin asiakkaita riittää.

Ruokapuolella maistellaan monipuolisia poke bowl-annoksia, perinteisiä burgereita ja raikkaita salaatteja. Grillistä saa rantatunnelmaan sopivia annoksia. Keittiö on auki aina puolesta päivästä iltaan ja baari niin pitkään kuin asiakkaita riittää.

Bossa Nova Beach Club tuo Tammisaareen palmuja, pinkkejä flamingoja ja rentoa tunnelmaa.

Aukioloajat

Löydät täältä.

Osoite

Ormnäsintie 1, 10600 Tammisaari, Raasepori

Bossa Nova Beach Club

Ormnäsintie 1, 10600 Raasepori, Suomi

Lue myös