Siirry pääsisältöön

Millainen ravintola on?

Bistro Tango & Matto, historiallisella paikalla, Kymijoen rannalla Heinolassa. Tarjolla on upean ympäristön maustamana skandinaavisia herkkuja, ripauksella ranskalaista keittiötä. Sijainnilla on ollut monta kymmentä vuotta mattopesula, joten ravintolassa haluttiin vahvasti säilyttää tätä historiaa, joka näkyykin aina sisustuksesta nimeen asti. 

Kiinteistön omistajapariskunnalla on ollut jo vuosia haaveena perustaa paikalle ravintola ja kun aika oli otollinen, löysivät he yhteisen ystävän kautta ravintola-alalla olevan pariskunnan, jolla oli haaveena lähteä yrittäjyyden polulle.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta?

Suosituksemme on tartar. Se on saanut suuren suosion avaamisemme jälkeen ja se jäi elämään myös jo vaihtuneelle uudelle syksyn listalle.

Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia?

Keittiömestarimme Petrus Tavi on hyvin kokeilunhaluinen uusiin makuihin ja ideoihin. Hän tykkää lähestyä asioita tuoreesta näkökulmasta ja tehdä asiat ehkä hieman erilailla kuin on totuttu näkemään. Tässä keittiössä ei mausteiden käyttämistä pelätä! Inspiraatio löytyy sesongin raaka-aineista ja aallon harjalla olemisesta.

Keittiömme on ranskalais-skandinaavinen makujen harmonia. Avainasia on hyvin vahvasti itse tekeminen sekä keittiö- että juomapuolella. Drinkit joita asiakkaat saa meillä nauttia, pohjautuvat omatekemiin siirappeihin ja koko henkilökunnan makumaailmaan. Sama pätee keittiössä. Teemme valtaosalta kaiken itse. Haluamme tukea lähituottajia sekä suomalaista mahdollisimman pitkälle.

Mikä on keittiömestarinne motto?

”Unohda kaikki minkä tiedät ruoasta.”

Aukioloajat

Ti-to klo 15-22 (keittiö klo 15-21)
Pe-la klo 15-23 (Keittiö klo 15-22)
Su ja ma suljettu

Osoite

Piestanyn Rantatie, 18100 Heinola

Sähköposti

Puhelinnumero

044 7449 900

Bistro Tango & Matto

Piestanyn Rantatie, 18100 Heinola, Suomi

Lue myös