d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kuvaile ravintolaanne:
Vanhaan meijeriin rakennettu saaristoravintola, joka tarjoaa kalaruokia paikallisten kalastajien saaliista. Pyrimme käyttämään mahdollisimman paljon lähituotettuja raaka-aineita ruoissamme, minkä lisäksi paistamme oman Saaristolaisleipämme.

Mikä on oma suosituksenne ruokalistalta, miksi
Tulevalta ja osittain uudistetulta listalta suosittelen Siikakaittoa, joka kermaisuudessan on yksi suosikeistani. Myös perinteinen Ahven – annos maistuu.

Keittiömestarin nimi? Millainen tyyppi johtaa keittiötänne? Mikä on ravintolanne keittiöfilosofia? Entä juomafilosofia
Kimmo Kauppila. ”Visioni on ollut luoda merenrantaravintolasta ainutlaatuinen saaristolaiselämys, jossa voi nauttia lounasta tai illallista Merenkurkun upeissa maisemissa. Elävä saaristo ja paikallisten, sekä saaristoon kuuluvien raaka-aineiden käyttö ruoissa on tärkeää. Kalaa, lihaa ja perunaa ostamme paikallisilta, muut mahdollisimman läheltä. Valmistamme kaiken itse ja paikan päällä leivottu saaristolaisleipä on todella hyvää. Paikallisen panimon kanssa on oma Arken olut suunnittelun alla.”

Mikä on keittiömestarinne motto
Paikallista, puhdasta ja hyvää!

Aukioloajat

1.6 – 31.8 päivittäin 12.00 – 22.00

Toukokuussa viikonloppuisin,

samoin myös syyskuussa viikonloppuisin 12 – 18

Osoite

Byhamnvägen 194, 65800 Raippaluoto

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 50 5333 765

Arken

Byhamnvägen 194, 65800 Raippaluoto, Suomi

Lue myös