Hei juottolanpitäjä!

Olemme avanneet uudenlaisen ruoka- ja ravintolamedian nimeltä Toptaste.fi, jossa esittelemme huipputason ravintoloita ympäri Suomen, sekä mielenkiintoisia uutisia ruoka ja ravintolamaailmasta. Sivusto sisältää myös huipputason reseptiikkaa sekä ruokatapahtumien esittelyjä.

Kehitämme palvelua jatkuvasti ja nyt olemme lisäämässä palveluun Yöelämä-osion!

Teidän baarinne/yökerhonne on valittu mukaan palveluun, jossa halutaan siis taata yöelämän kulkijoille täyden Toptaste-tasoisen nautinnon. Liittyminen ja mukanaolo on täysin maksutonta teille.

Ajatuksenamme on, että Toptaste-ravintolakokemuksen jälkeen on mukava istahtaa jonnekin hyvätasoiseen paikkaan, ja mielestämme te olette sellainen paikka!

Jos viitsisitte vastata muutamaan kysymykseen oheisen linkin kautta, niin saamme teidät mukaan saitillemme. Kyselyyn vastaaminen vie korkeintaan 5 minuuttia, ja tuo varmastikin uusia asiakkaita teille sekä tottakai myös lisänäkyvyyttä! Esittelemme marraskuusta alkaen joka päivä uuden baarin somekanavassamme 

Meillä on myös käytössämme Toptaste-klubilaisuus, jossa mukana on jo parisen sataa jäsentä ympäri Suomea. Jos haluatte tarjota Toptaste-klubilaisille jonkin edun ravintolassanne, saattaa se myös lisätä kiinnostavuutta ja liikennettä suuntaanne. Toki, tämä on täysin vapaa-ehtoinen ele.

Tervetuloa Toptaste-yhteistyökumppaniksemme!