Kirjoittaja

Ronna Meir

Simppeleistä mauista ja kotiruuista syttyvä opiskelija, joka ei hifistelystä innostu. Rakastan syömistä ja pidän kokkaamisesta, tämä saattaa omassa ja puolison keskivartalossa näkyä. Lempiruuistani sen verran, että rakastan keittoja, hyvä pihvi on aina hyvä pihvi, pasta on parasta ja hummusta voi syödä milloin vain. Vaikka ravintoloissa on ihana käydä ja sieltä löytyy lähestulkoon aina uusia ajatuksia kokkaukseen, koen että parhaat maut löytyvät useimmiten kotikeittiöistä, Suomesta tai maailmalta.

Fifth Avenuessa tiedetään miten pihvi paistetaan!

13.03.2018 08:42

Fifth Avenue on Amerikkalaisen 50-luvun meiningin henkeen tehty ravintola. Kävin vierailemassa Fiftarin uusissa tiloissa Hämeenlinnan keskustassa. Astelin sisään nälkäisenä ja mielenkiinnolla, sillä tätä visiittiä olin odottanut!

Ronna Meir

Jatka lukemista

Georgiassa on kaksi asiaa, jotka ovat tärkeitä: viini ja ruoka

12.02.2018 16:51

Ville Haapasalon ravintola Purpur avattiin viime lokakuussa Tampereelle. Tänä keväänä heillä on tarjolla Dinner & show -kombo, jolla pääsee syömään ja tämän jälkeen katsomaan Villeä Tampereen teatterin lavalla. Kävin tutustumassa Dinner & show:n menuuseen sekä itse ravintolaan, olihan minulle Purpur ihan uusi tuttavuus.

Ronna Meir

Jatka lukemista