Kirjoittaja

Mia Heiskanen

Mia on toimittaja, joka kirjoittaa mielellään aiheesta kuin aiheesta – ja todella mielellään ruuasta. – Suhteeni ruokaan on se, että tykkään syödä hyvin. Kokkaaminen on myös tärkeä keino osoittaa välittämistä läheisilleni. En tosin jaksa värkätä, hifistellä tai viritellä liikaa kotikeittiössä eli olen mestari löytämään resepteihin omat oikopolut. Parhaat kicksit saan siitä, kun onnistun säveltämään kaapin sekalaisista aineksista jotain yllättävän hyvää. Rakastan syödä ulkona ja löytää uusia, mielenkiintoisia paikkoja, joissa on rento ja kiva fiilis. Ruuan suhteen olen lähes kaikkiruokainen: meksikolainen uppoaa aina, mutta vuohenjuustoon ja silliin en koske suin surminkaan!

Pieni keitin, suuri merkitys

11.12.2018 08:04

Uskokaa tai älkää, mutta Toptasten toimistoelämän laatu nousi merkittävästi, kun hankimme uuden Moccamaster One Cup-kahvinkeittimen.

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Naantalin Kylpylän Thai Garden on Thaimaalainen ravintola isolla t:llä

23.07.2018 08:14

On thaimaalaisia ja Thaimaalaisia ravintoloita. Naantalin Kylpylän Thai Garden kuuluu niistä jälkimmäiseen.

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Snickari keitti melkoisen kalasopan!

13.07.2018 06:47

Mielikuva Naantalista on aurinkoinen. Kaupunki antoikin parastaan kun saavuin parahiksi kesäiselle lounaalle vanhaankaupunkiin. Lounaspaikaksi valikoitui ravintola Snickari, joka sijaitsee paraatipaikalla Naantalin rantaraitilla.

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Haikon Nordic Fish & Wine tarjoili parhaita paloja Itämeren ympäriltä

12.06.2018 16:07

Sain mahdollisuuden osallistua Haikon kesäkauden avaukseen Nordic Fish & Wine -tapahtumaan, jonka teemana oli tällä kertaa Itämeri.

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Kokkikoulu Espa teki meikäläisestä melkein mestarikokin

13.05.2018 12:22

Pujahdimme eräänä lauantaiaamuna Espan porttikongista sisään ja nousimme neljänteen kerrokseen kohti Kokkikoulu Espaa, jossa olisi tarkoitus kokkailla kokonainen menu yhdessä ventovieraiden ihmisten kanssa mestarikokin ohjauksessa. Mitähän tästä oikein tulee?

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Rugosa täytti ammottavan aukon Lauttasaaren ravintolakartalla

10.02.2018 13:29

Laadukkaan oloinen ravintola puuhiiligrillillä on toivottu lisä Lauttasaaren surkeaan ravintolatarjontaan. Lounasravintoloita Larusta kyllä löytyy, mutta ilta-aikaan valikoima on kilpistynyt muutamaan pizzeriaan..ja pizzeriaan.

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Fat Lizard maistui paremmalta lounaalla

28.01.2018 15:40

Kävin siippani kanssa jo aiemmin tutustumassa ravintolan tarjoomaan eräänä maanantai-iltana. Valitsimme listalta burgerin, mutta annos oli hienoinen pettymys. Odotinkin mielenkiinnolla millainen on Fat Lizardin lounaskattaus. Jäisikö rafla pysyvästi miinusmerkkiseksi vai värähtäisikö viisari plussan puolelle?

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Pakomatka Meripaviljongin lämpöön

30.10.2017 13:02

Hakaniemenrannassa kelluva Meripaviljonki tarjosi pakopaikan syksyisestä kaatosateesta.

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Oi Aino minkä teit!

06.10.2017 07:51

Tätä visiittiä olin odottanut ilolla ja innolla, sillä kävin Ainossa tekemässä juttua kesän korvilla ilmestyneeseen Toptaste-lehteen ja keittiömestari Jukka Halmetojan luonnehdinta Ainon keittiöstä herautti jo silloin veden kielelle.

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Haltia ravintola kattoi luonnon lautaselle

27.09.2017 10:03

Suunnistin syksyisen sateisena päivänä Nuuksion luonnonpuistossa lepäävän Haltia ravintolan lounaspöytään. Miltä mahtaa maistua, kun luonto katetaan lautaselle?

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Ilta ranskalaisten makujen äärellä Porvoossa

07.08.2017 10:57

Bistro Gustaf on melko tuore ravintola historiallisessa rakennuksessa Porvoon vanhankaupungin rajamailla. Odotukset ovat korkealla, sillä Bistro Gustafin keittiö on ranskalainen ja kyseinen paikka lupaa palan Pariisia Porvoossa.

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Espoon Otaniemessä höyryää jenkkiolutpanimo

21.06.2017 09:01

Espoolaisen kaveriporukan intohimo laadukkaan jenkkipienpanimo-oluen makuun on saanut taakseen fanilauman ja kiidättänyt kaverit autotallista panimon pyörittäjiksi Otaniemeen

Mia Heiskanen

Jatka lukemista