Kirjoittaja

Mia Heiskanen

Mia on toimittaja, joka kirjoittaa mielellään aiheesta kuin aiheesta – ja todella mielellään ruuasta. – Suhteeni ruokaan on se, että tykkään syödä hyvin. Kokkaaminen on myös tärkeä keino osoittaa välittämistä läheisilleni. En tosin jaksa värkätä, hifistellä tai viritellä liikaa kotikeittiössä eli olen mestari löytämään resepteihin omat oikopolut. Parhaat kicksit saan siitä, kun onnistun säveltämään kaapin sekalaisista aineksista jotain yllättävän hyvää. Rakastan syödä ulkona ja löytää uusia, mielenkiintoisia paikkoja, joissa on rento ja kiva fiilis. Ruuan suhteen olen lähes kaikkiruokainen: meksikolainen uppoaa aina, mutta vuohenjuustoon ja silliin en koske suin surminkaan!

Ilta ranskalaisten makujen äärellä Porvoossa

07.08.2017 10:57

Bistro Gustaf on melko tuore ravintola historiallisessa rakennuksessa Porvoon vanhankaupungin rajamailla. Odotukset ovat korkealla, sillä Bistro Gustafin keittiö on ranskalainen ja kyseinen paikka lupaa palan Pariisia Porvoossa.

Mia Heiskanen

Jatka lukemista

Espoon Otaniemessä höyryää jenkkiolutpanimo

21.06.2017 09:01

Espoolaisen kaveriporukan intohimo laadukkaan jenkkipienpanimo-oluen makuun on saanut taakseen fanilauman ja kiidättänyt kaverit autotallista panimon pyörittäjiksi Otaniemeen

Mia Heiskanen

Jatka lukemista