Kirjoittaja

Laura Heinonen

Viestinnän ammattilainen joka rakastaa hyvää ruokaa ja keittokirjoja (joita on jo ihan liikaa). Intohimona savustus ja grillaus, haasteena onnistua bearnaise-kastikkeen kanssa. Blogannut ruoasta vuodesta 2009, rennolla otteella ja ei-niin-hienoilla kuvilla. Ruoanlaitto on loistotapa rentoutua!

Jazzia ja kreoliruokaa

26.10.2017 14:31

Helsingistä kreoliruokaa ei juuri löydä, paitsi yhdestä paikasta, ehkä vähän yllättäen sitä sitten löytyykin, Storyvillesta nimittäin!

Laura Heinonen

Jatka lukemista

Härmän Ratin luomulounaalla!

25.10.2017 07:52

Useimmiten nautin arkilounaan työpaikan ruokalassa, jossa onkin kelpo ruokaa. Etäpäivinä teen jotain nopeaa eikä välttämättä aina niin kelpoa kotikeittiössä. Nyt minulla oli mahdollisuus lähteä maistelemaan lounastarjontaa jota ei vielä kovin usein ole tarjolla: Härmän Ratin lähes sataprosenttisen luomua noutopöytää.

Laura Heinonen

Jatka lukemista