Kirjoittaja

Iida Ruohonen

Ammattibarista, joka innostuessaan unohtaa juoda tarkkaan tehdyn pour over-kahvinsa ja lämmittää sen sitten mikrossa uudelleen. Kaupunkikulttuurin tutkija, jonka ihanteellinen ruokavalio koostuu ainoastaan aamiaisista, jälkiruoista ja kahvista sen eri muodoissa (ja kylmästä kuohuvasta). Salaisesta reseptivihosta löytyvät Iidan bravuurit: ohjeet täydellisiin skonsseihin sekä suussa sulavaan panna cottaan.

Gourmet-kävelyä Turun kauneimmilla kulmilla

17.05.2017 21:00

Turun ravintolamaailma antoi taas yhden hyvän syyn karata Helsingistä pitkälle lounaalle.

Iida Ruohonen

Jatka lukemista

Kahvila Well Kaivopihalla tekee pikaruoasta hyvän valinnan

25.04.2017 11:23

Kahvila Well astuu esiin rohkeilla mauilla, patentoidulla Helsinki Bagelilla ja Stadin tervaisimmalla lattella.

Iida Ruohonen

Jatka lukemista