Kirjoittaja

Iida Ruohonen

Ammattibarista, joka innostuessaan unohtaa juoda tarkkaan tehdyn pour over-kahvinsa ja lämmittää sen sitten mikrossa uudelleen. Kaupunkikulttuurin tutkija, jonka ihanteellinen ruokavalio koostuu ainoastaan aamiaisista, jälkiruoista ja kahvista sen eri muodoissa (ja kylmästä kuohuvasta). Salaisesta reseptivihosta löytyvät Iidan bravuurit: ohjeet täydellisiin skonsseihin sekä suussa sulavaan panna cottaan.

Pohjoismaiden suurin ja salaisin teemyymälä Kehä III:n kupeessa

23.10.2017 16:00

Aaro ja Maija-Leena Forsman kyllästyivät siihen, että Suomesta ei löytynyt hyviä teelaatuja. He alkoivat tuoda teetä ulkomailta ja myydä sitä Turun Kauppahallissa. Niin Forsman Tea perustettiin 1979.

Iida Ruohonen

Jatka lukemista

Köpistunnelmissa Pikkuroballa

28.09.2017 21:00

Krog Roba on tyylikäs ja rento ravintola, jonne voi karata arkea pakoon koska vain

Iida Ruohonen

Jatka lukemista

Ajaton Finlandia-talo

07.09.2017 21:00

Finlandia-talosta tulevat mieleen monumentaalisuus, pönötys, vanhat ihmiset ja konsertit. Talosta löytyy kuitenkin paljon muutakin, kuten ajattoman kulttuurikahvilan ainekset.

Iida Ruohonen

Jatka lukemista

Gourmet-kävelyä Turun kauneimmilla kulmilla

17.05.2017 21:00

Turun ravintolamaailma antoi taas yhden hyvän syyn karata Helsingistä pitkälle lounaalle.

Iida Ruohonen

Jatka lukemista

Kahvila Well Kaivopihalla tekee pikaruoasta hyvän valinnan

25.04.2017 11:23

Kahvila Well astuu esiin rohkeilla mauilla, patentoidulla Helsinki Bagelilla ja Stadin tervaisimmalla lattella.

Iida Ruohonen

Jatka lukemista