Kirjoittaja

Alexander Trivedi

Olen kokki, somettaja, projektipäällikkö ja vaikka mitä muuta. Tervetuloa lukemaan juttujani.

Osaatko kuoria sipulit?

06.02.2018 22:00

Tässä arjen vinkki juttu jossa kerron hieman sipuleista ja pohjaudun pikkuisen historiaankin.

Alexander Trivedi

Jatka lukemista

Helsingin tuoreinta pastaa tukkutorilta

06.02.2018 12:38

Sörnäisten tukkutorilla on pieni pastatehdas, jossa syntyy lukuisiin ravintoloihin tuoretta tavaraa. Jos pasta tehdään suomessa ja näinkin tarmokkaalla käsityöllä, on se minusta todella arvokasta. Tämän jutun yhteydessä on myös video joka kannattaa chekata ;)

Alexander Trivedi

Jatka lukemista

Fiiniä lounasta hiedassa

05.02.2018 22:00

Ravintola Hieta on mahdollisesti koko Hietalahden modernein ravintola. Kävin tässä kodikkaassa kortteliravintolassa lounaalla ja voitte melkein arvata kuinka hyvää oli. Lue koko juttu klikkaamalla :)

Alexander Trivedi

Jatka lukemista

Laskiaispulla mantelimassalla vai hillolla?

30.01.2018 22:00

Joskus olen miettinyt miksi Suomessa ei tarjota turisteille laskiaispullia tai Runebergin torttuja niiden sesongin ulkopuolella? Näitä perinneherkkuja eivät nimittäin ihan kaikki ole maistaneet. Minikokoinen laskiaispulla voisi olla suomalainen vastine vaikkapa tuulihatulle!

Alexander Trivedi

Jatka lukemista

Miten syntyvät astetta maistuvammat runebergintortut?

28.01.2018 22:00

Suomalainen perinneleivos, jota voi rakastaa tai vihata. Muutamalla niksillä niistä tulee kuitenkin paljon maukkaampia.

Alexander Trivedi

Jatka lukemista