Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutasot

Hämeenlinnassa sijaitseva Hotelli Vanajanlinna on palkittu ja arvostettu kokous-, tapahtuma- ja juhlapaikka. Vanajanlinnassa järjestät tapahtumat aina kokouksesta konferenssiin tai saunaillasta sukujuhliin. Olit sitten järjestämässä 2 hengen romanttista viikonloppua, 10 hengen kokousta, 100 hengen tapahtumaa, hääjuhlaa tai vaikkapa 1000 hengen henkilöstöpäiviä, voit aina kääntyä puoleemme. Idyllinen ja historiaa huokuva linnamiljöö on kuin toinen todellisuus, jossa sinä ja vieraasi viihdytte.

Tärkein vahvuutemme ja menestyksemme avaintekijä on ammattitaitoinen ja iloinen henkilökunta, joka on sisäistänyt palvelumme korkean laadun tärkeyden. Vanajanlinna resortin alueella sijaitsee myös Suomen parhaisiin lukeutuva golfkenttä Linna Golf, joka on Suomen ainoa European Tour Courses-kenttä.

Huonevaihtoehdot

Hotelli Vanajanlinnasta löytyy monipuolisia majoitusvaihtoehtoja tunnelmallisista päälinnan huoneista Vanajanlinnan Golf & Country Clubin alueen moderneihin suiteihin. Tarjolla on myös tilavia kahden, neljän ja kuuden hengen huoneistoja, joissa isompikin seurue tai perhe mahtuu mukavasti majoittumaan.

Päälinnan alue käsittää päärakennuksen siipineen, päälinnan alueella on yhteensä 34 kaunista ja keskenään erilaista Standard-, Superior- ja Linnan Suite -hotellihuonetta. Lisää vaihtoehtoja yöpymiseen tarjoavat noin 400 metrin päässä päälinnalta sijaitsevat Ratsula -rakennuksen Standard-, Superior- ja Ateljé-huoneet, Ratsulan huoneistot, golfklubin Golf Suitet kahdelle tai neljälle sekä golfkentän läheisyydessä neljän hengen Vanajanlinna Villas -huoneistot. Vanajanlinna resortin alueen hotellihuoneissa ja huoneistoissa on yhteensä noin 200 vuodepaikkaa: perinteistä, linnamaista tai modernia.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Kautta aikojen Vanajanlinna on kestinnyt herkuilla vieraitaan lähellä tuotetuin raaka-ainein ja huippuunsa hiotun keittotaidon siivittämänä. Linnan kauniit tilat muuntuvat kokouslounaasta aina intiimiin illalliseen läheisten kesken Chaîne des Rôtisseurs-tasoista à la carte-ravintolaa unohtamatta. Golfkauden aikana alueella palvelee myös Vanajanlinna Golf & Country Clubilla sijaitseva Klubiravintola Slotte.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Vanajanlinna sijaitsee Hämeenlinnassa noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja Tampereelta. Autolla saapuville opasteet löytyy Helsinki-Tampere moottoritien varrelta sekä VT10 varrelta. Vanajanlinnassa on ilmainen pysäköinti. Junalla ja bussilla Hämeenlinnan keskustaan saapuville helpoin ja nopein tapa saapua Vanajanlinnaan on taksi.

Hotelliaamiainen

Runsas ja monipuolinen hotelliaamiainen on tarjolla päälinnan ravintolassa arkisin klo 7.00-9.30 ja viikonloppuisin klo 8.00-10.30.

Haluatteko kertoa hotellistanne jotain muuta?

Vanajanlinna Groupin kohteita Hotelli Vanajanlinnan lisäksi ovat:

  • Metsänvartijan Tila Janakkalassa
  • Metsän siimeksessä kokous- ja juhlakäyttöön soveltuva rantatila Mukkulan Kartano Lahdessa
  • Ylellinen kartanohotelli Vesijärven rannalla Linna Golf Hämeenlinnassa
  • Yksi Skandinavian upeimmista golfkentistä
  • Levi Spirit Levin Taalovaaralla – 10 hengen luksushuvilat kaikin mukavuuksin, myös kokouskäyttöön

Osoite

Vanajanlinnantie 476, 13330 Hämeenlinna

Sähköposti

Puhelinnumero

0300 870577 (0,8 €/min+pvm/mpm)

Vanajanlinna

Vanajanlinnantie 476, 13330 Hämeenlinna, Suomi

Lue myös