Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutasot

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli sijaitsee Kirkkonummella kauniissa luontomiljöössä meren äärellä. Ylelliset wellness-palvelut ja kulinaariset hemmotteluhetket luovat kokonaisvaltaista hyvää oloa, joka jatkuu vielä pitkälle vierailusi jälkeenkin. Långvikista löydät yli 20 tyylikästä ja muuntautuvaa kokous- ja juhlatilaa noin 3 000 neliön verran. Tilat muuttuvat moneksi ja mahdollistavat niin pienten kuin suurten tilaisuuksien järjestämisen. Långvikin ainutlaatuiset puitteet ja sydämellinen palvelu takaavat, että voit keskittyä rentoutumaan, virkistymään tai osallistumaan sinulle tärkeään tilaisuuteen.

Huonevaihtoehdot

Långvikin 96 skandinaaviseen tyyliin sisustettua hotellihuonetta tarjoavat vaihtoehtoja vaativampaankin majoitukseen. Huonevalikoimastamme löydät Standard-huoneet meri- tai metsänäkymin, esteettömät huoneet, perhe- ja lemmikkihuoneet sekä poreammeelliset sviitit saunalla tai ilman.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Aamusta iltaan palvelevassa Långvik Bistro -ravintolassamme voit pistäytyä lasillisella, nauttia hyvästä ruoasta tai istua iltaa hieman pidempäänkin. Nauti kulinaristisista hetkistä tunnelmallisessa ympäristössä kauniin luontomaiseman ja takkatulen äärellä.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja lentokentältä.

Hotelliaamiainen

Långvikin ylellisestä ja rakkaudella katetusta aamiaispöydästä löydät tuttuja makuja. Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme kotoisan ja samalla laajan aamiaisen luksusta unohtamatta. Aamiainen sisältyy majoitukseen. Voit myös täydentää aamiaiskokemustasi vaikkapa lasillisella kuohuvaa tai ihanan täyteläisellä erikoiskahvilla.

Jotain muuta?

Långvikissa voit kompensoida majoituksen, ruokailun sekä kokoustilan hiilijalanjäljen. Olemme osa sateenkaariystävällistä We Speak Gay-yhteisöä. Yrityksemme on sitoutunut kohtelemaan kaikkia työntekijöitä, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kunnioittavasti ja yhdenvertaisesti sukupuoleen, etniseen taustaan, ihonväriin, ikään, kansalaisuuteen, uskontoon, kulttuuriin tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta. Virtuaalivierailulle Långvikiin pääsee täältä: https://langvik.fi/hotelli/hotellipalvelut/virtuaalivierailulle/

Osoite

Tanskarlantie 9, 02420 Långvik, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 (0)9 2959 9301

Långvikin kokous- ja kylpylähotelli

Tanskarlantie 9, 02420 Långvik, Finland

Lue myös