Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutasot

– Kuru ei ole pelkkä lomakohde. Meillä rauhoitut, palaudut arjen kiireistä ja saat nauttia hyvästä olosta. Emme tarjoa pelkästään yöpaikkaa, vaan mielentilaa nauttia ja rentoutua. 

Haluamme tarjota vieraillemme parhaat mahdolliset puitteet irti päästämiseen ja tarjota luksuselämyksen, jollaista et koe missään muualla. Ylelliset puitteet on Kurussa yhdistetty Suomen luontoon, sillä luonnon parantavaa vaikutusta on tutkittu viime vuosina paljon positiivisin tuloksin. Siksi Kuru sijaitsee luonnon helmassa keskellä kaunista mäntymetsää, upean järven rannalla. Kosketus luontoon on läsnä kaikkialla Kurussa, myös sisätiloissa suurten ikkunoiden ansiosta.

Kuru on pehmeä ja hidas paikka. Meille tullaan laiskottelemaan ja palautumaan. Kurussa kaikki on suunniteltu viimeistä yksityiskohtaa myöten auttamaan sinua rauhoittumaan ja rentoutumaan – tuoksut, musiikit ja materiaalit mukaan lukien. Ylelliset puitteet ja ensiluokkainen palvelu takaavat viihtyvyytesi.

Kurussa ei tarvitse tehdä yhtään mitään – meillä laiskottelu on lomasi tärkein ohjelma. Rentoutumistasi tukemaan järjestämme kuitenkin päivittäin ohjattuja rentoutustunteja, jotka kuuluvat huoneiden hintaan. Lisäksi upea Kuru Spa palvelee extra hemmottelua kaipaavia vieraitamme ihanilla kokonaisvaltaisesti hellivillä hoidoilla.

Huonevaihtoehdot

– Ylellisissä Villoissa luonto kietoutuu ympärillesi. Lasiseinästä mäntymetsään avautuva maisema tuo luonnon rytmin sisään Villaan. Yhteys luontoon rauhoittaa mieltäsi ja parantaa hyvinvointiasi.

Villat kutsuvat sinua lepäämään, rentoutumaan tai mietiskelemään. Sisä- ja ulkotilojen sulautuessa toisiinsa, voit nautiskella ympärilläsi olevasta inspiroivasta maisemasta ja puhtaan, raikkaan ilman hengittämisestä.

Resortissa on yhteensä 20 Villaa ja ne on suunniteltu kahdelle aikuiselle majoittujalle. Kaikkien Villojen varustelu on sama, mutta valittavanasi on kaksi eri tyyppistä Villaa ikkunoista avautuvan maiseman mukaan.

Kaikkien villojen varusteluun kuuluu yksityinen spa (sauna, kylpyamme, hemmottelutuotteet), takka, rentoutusohjelma ja lasitettu terassi riipputuoleineen.

  • Lake Villat sijaitsevat järveen laskevan rinteen reunalla ja niistä on lumoava, esteetön näkymä mäntymetsän yli järvelle.
  • Nature Villat sijaitsevat Lake Villojen yläpuolella rinteessä ja niiden ikkunoista avautuu maisema Lake Villojen yli järvelle päin.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Illallisravintola Restaurant Solitary sijaitsee päärakennuksessamme. Solitary tarjoaa korkealaatuiseen käsityöhön ja sesongin raaka-aineisiin pohjautuvan Chef’s menun tiistaista lauantaihin. 

Nature Hotel & Spa Resort järvisydämen ravintolat sijaitsevat kävelymatkan päässä Kurusta. Järvisydämessä tunnelmallinen ravintola Piikatyttö ja Wiinikellari tarjoavat lounasta, bistroruokaa sekä illallista päivittäin. Kesäisin Järvisydämessä myös illallisristeilyt Linnansaaren kansallispuistoon.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Savonlinnaan 55km, Mikkeliin 90km, Varkauteen 39km ja Helsinkiin 320km.

Hotelliaamiainen

Aamiainen toimitetaan villoihin ja voit nauttia sen vaikka sängyssä loikoillen.

Elämme maailmassa, jossa täysi kalenteri, ilmoituksia toinen toisensa perään lähettävä puhelin ja paikasta toiseen juokseminen ovat arkielämää suurimmalle osalle meistä. Tietotulvan, jatkuvien ärsykkeiden ja stressin alla kuormitus on kovaa sekä keholle ja mielelle. Tästä havainnosta alkoi muhimaan ajatus Kurusta. Paikasta, jossa sinulta ei kukaan vaadi yhtään mitään.

Kurussa on lupa laiskotella! 

Haluatteko kertoa hotellistanne jotain muuta?

– Vaikka rakastammekin lapsia ja eläimiä, huomaathan, että meillä lomaillaan aikuisten kesken.

Lue Kurun upeasta ravintola Solitarysta täältä

Osoite

Kuruntie 22, 58900 Rantasalmi

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 29 0024400

Kuru Private Resort

Kuruntie 22, 58900 Rantasalmi

Lue myös