Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutasot

Hotel U14 on perheomisteinen boutique-hotelli vain muutaman askeleen päässä Helsingin Esplanadilta ja kauppatorilta. Sijainti on mitä parhain, lähellä merta, ostoskatuja ja nähtävyyksiä. Tunne eloisa Helsinki ja sen syke. Mikä ikinä sinut tuokin Helsinkiin, lupaamme että saat kaupungista kaiken irti. Henkilökuntamme tietää ja tuntee kaupungin helmet ja sen kätköt, joten älä unohda kysyä vinkkejämme. Tavoitteemme on tarjota paikka missä on helppo olla, tavata ja kokea elämyksiä. Paikka missä kaupunki kohtaa ihmiset. Arvostamme kaikkea elämää, joten kestävä kehitys on meille kaikki kaikessa ja tämä ajattelutapa ja arvot näkyvät jokapäiväisessä elämässämme ja työssämme. Vieraillemme tämä näkyy erityisesti kylpyhuoneen tarvikkeissa sekä ravintolan ja baarin raaka-aineissa

Huonevaihtoehdot

  • Comfort: Nämä kodikkaat ja tilavat standard tason huoneet tarjoavat kaiken mitä tarvitset. Huoneet ovat 23 m2 kokoisia ja näkymä ikkunoista on joko kadulle tai pienelle sisäpihallemme. Suurimmassa osassa Comfort huoneista on leveä parivuode, joten valitsethan Comfort Twin huoneluokan, mikäli tarvitset erilliset sängyt.
  • Trendy: Hyvin suunnitelluissa huoneissa on rentouttavat nojatuolit ja mukavat sängyt. Trendy -huoneemme ovat noin 28 m2 kokoisia ja kylpyhuoneissa on ihanat sadesuihkut. Trendy-huoneissa on leveät parivuoteet, mutta mikäli haluat erilliset sängyt, valitsethan Trendy Twin-huoneluokan. Näissä twin-huoneissa on erilliset leveät sängyt, joten yöksi voi mahtua jopa neljä henkilöä.
  • Luxe: Näissä huoneissa voit elää leveämmin, sillä huoneiden koot ovat noin 30 m2. Aloita aamusi kahvilla, jonka voit keittää huoneessa omalla capsule kahvinkeittimellä. Voit myös nauttia pitkän kylvyn tai vain nopean suihkun, sillä kaikissa Luxe huoneissamme ovat sekä suihku että kylpyamme.
  • Corner: Tunne olosi kotoisaksi näissä 33 m2 kokoisissa hotellin kulmassa sijaitsevissa huoneissa, joissa on leveät parivuoteet ja sohvaryhmä. Voit aloittaa aamusi kahvilla, jonka voit keittää huoneessa omalla capsule kahvinkeittimellä. Huoneissa on myös upeat kylpyhuoneet, jossa voit valita nopean suihkun sijaan myös pitkän kylvyn. Ja mikä parasta, huoneen ikkunoista voit nähdä pilkahduksen merta.
  • Mini Suite: Mini Suitemme sijaitsee hotellin ylimmässä kerroksessa ja ikkunat ovat pienelle sisäpihallemme päin, joka varmistaa rauhalliset unet. Sohvalla rentoutuessa voit nauttia Helsingin kattojen tarjoamasta näköalasta. Huone on kooltaan 36 m2 ja sen kauniissa kylpyhuoneessa voit valita joko vaahtokylvyn tai sadesuihkun.
  • Corner Suite: Hotellimme Corner sviitti sijaitsee ylimmässä kerroksessa ja on 41 m2 kokoinen. Tämän valoisan sviitin ikkunoista voit nähdä pilkahduksen merta rentoutuessasi erillisen olohuoneen sohvalla. Nauti myös hienosta kylpyhuoneesta, jossa on erilliset kylpyamme ja suihku. Tarvitsetko mahdollisesti ylimääräisen huoneen? Corner sviitti voidaan yhdistää väliovella Trendy-huoneeseen.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Ravintola Version on meidän näkemyksemme, eli meidän versiomme, Eaterystä ja cocktailbaarista sellaisena kuin sen pitäisi olla. Uskomme, että ruokailun tulee olla ennen kaikkea iloa; hyvää ruokaa ja hyviä hetkiä, inspiroituen Kalifornian runsaasta makumaailmasta tietenkin puuhiiligrillillä valmistettuna. Version Drinkery, eli ravintolamme cocktailbaari tarjoilee huipputason cocktaileja. Viinilistaltamme löytyy laaja valikoima Kalifornian viinejä, huolellisesti valittuja naturalviinejä sekä eurooppalaisia klassikoita. Sijaintimme ansiosta lähialueelta löytyy kattava tarjota Helsingin trendikkäimpiä ravintoloita jokaiseen makuun.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Hotelli sijaitsee Helsingin ytimessä, Unioninkadun ja Eteläisen Makasiinikadun kulmassa. Keskustaan matkaa on muutaman minuutin kävelymatka ja lähistöltä löytyy niin Vanha Kauppahalli kuin Kauppatorikin. Tuomiokirkko ja Uspenskin katedraali ovat vain kivenheiton päässä hotellilta.

Hotelliaamiainen

Hotellimme aamiainen nautitaan Ravintola Versionin tiloissa katutasossa. Jo hitiksi noussut viikonloppujen Slow Breakfast kutsuu niin hotellivieraat kuin kaupunkilaisetkin nauttimaan kiirettömästi aamiaisesta aina klo: 14.00 asti. Viikinloppuisin buffetin lisäksi voi tilata a’ la carte- listalta vaikkapa amerikkalaiset pannukakut tai amiaisburgerin. Aamiainen tarjoillaan ma – pe 07.00-10.00 ja la-su 08.00-14.00.

Hotellijohtajan esittely

Hotellinjohtaja Janne Ant-Wuorinen on todellinen hotelli- ja ravintola- alan ammattilainen ja on ehtinyt tekemään uraa myös ulkomailla. Janne on ollut avaamassa Suomen huippuhotelleja ja johtaa omalla esimerkillään tiiminsä ylittämään vieraiden odotukset. ”Innostamme toisiamme olemaan luovia ja näkemään asioita uusista näkökulmista, samalla kun varmistamme, että hotellissa jokainen vieraamme saa kokea unohtumattomia elämyksiä!”

Hotellin nimikkodrinkki tai -ruoka-annos. Mikä tarina näihin kätkeytyy?

Aperol Slush, tätä kesäistä juomaa tarjoillaan ympäri vuoden ja se on mainio osoitus baarimme kekseliäisyydestä ja innokkuudesta kehittää Helsingin cocktail-kulttuuria. ”Kunnioita klassikoita – hauskuutta unohtamatta” on baarimme motto.

Jotain muuta?

Hotel U14 on ensimmäinen hotelli Pohjoismaissa joka kuuluu Autograph Collection by Marriott International- hotelliktejuun.

Osoite

Unioninkatu 14, 00130 Helsinki, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 29 314 1414

Hotel U14

Unioninkatu 14, 00130 Helsinki, Suomi

Lue myös