Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutasot

Moderni kokous- ja elämyshotelli keskellä Etelä-Suomen kauneinta sekä monipuolisinta matkailu- ja vapaa-ajanaluetta – vain vajaan tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Hotel Sveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomen elämyksellisintä matkailu- ja vapaa-ajanviettoaluetta. Tarjolla on monipuolinen kirjo aktiviteetteja ja palveluita kaiken ikäisille luonnonystäville, liikkujille ja ainutlaatuisia elämyksiä etsiville. Sveitsin aktiviteetit sopivat erinomaisesti kokouksien ja yritystilaisuuksien oheisohjelmiksi.

Huonevaihtoehdot

Hotel Sveitsissä on 182 uusittua, modernia ja viihtyisää huonetta. Huoneet ovat rauhallisia, tilankäytöltään järkeviä ja varustelultaan monipuolisia. Sisustus on tyyliltään pohjoismainen – yksinkertaista mutta laadukasta muotoilua, rentouttavia värejä ja maanläheisiä materiaaleja. Runsas buffet-aamiainen, Fit Park Sveitsi -kuntosalin käyttö sekä sisäänpääsy Sveitsin Uimalaan sen aukioloaikoina sisältyvät huonehintaan

Kerro hotellinne tai lähialueen ravintolatarjonnasta

Hotel Sveitsin ravintoloissa panostamme lähiruokaan ja kotimaisiin raaka-aineisiin. Suosimme laadukkaita, vastuullisesti ja luonnonmukaisesti kasvatettuja raaka-aineita, joista valmistamme konstailemattomia mutta herkullisia annoksia moneen makuun. Tarjolla on niin helppoa seurusteluruokaa koko perheelle kuin hienostuneita ateriaelämyksiä vaativaankin makuun. Tarjoamme arkisin buffetlounasta ja tilausravintolassamme onnistuu myös suuret, useiden satojen henkilöiden tapahtumat ja kokoukset. Ravintola Karhunpesä on viihtyisä koko perheen seurusteluravintola jonka viihtyisälle lounge-alueelle voit piipahtaa vaikka drinkille. Ristorante Vino&Pino on rento ja tunnelmallinen Smart Casual Dining aikuiseen makuun. Vino&Pino tuo palan Pohjois-Italian ruokakulttuuria keskelle Hyvinkään Sveitsiä. Lämpimästi tervetuloa nautiskelemaan ravintoloihimme!

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Hotel Sveitsi sijaitsee keskellä Etelä-Suomea, valtatie E12 läheisyydessä, Hyvinkään keskustan tuntumassa. Matka-aika Helsingistä on autolla noin 45 minuuttia, Lahdesta 1 tunti, Tampereelta 1,5 tuntia ja Turusta 2 tuntia. Julkiset kulkuneuvot kulkevat Hyvinkäälle eri puolilta Suomea. Helsingin lentoasemalta matka taittuu taksilla tai junalla noin puolessa tunnissa-tunnissa. Hyvinkään rautatie- ja linja-autoasemilta matkaa Hotel Sveitsiin on alle 1,5 km. Hyvinkään keskustan ja Hotel Sveitsin välillä on bussiyhteys, joka liikennöi aamusta iltaan. Suomen Rautatiemuseo sekä Kauppakeskus Willa sijaitsevat alle 2km päässä hotellilta.

Hotelliaamiainen

Runsas buffetaamiainen katetaan päivittäin hotellin pääaulassa sijaitsevaan aamiaisravintolaamme. Buffetissa on tarjolla runsas valikoima leipiä, leikkeleitä, mysliä, jogurttia, vihanneksia ja hedelmiä sekä lämpimiä vaihtoehtoja kuten puuroa, kananmunaa, makkaroita ja pekonia. Aamiainen tarjoillaan aamuvarhaisesta ja se sisältyy hotellihuoneesi hintaan.

Hotellijohtajan esittely tai hotellin merkittävä henkilö sekä palvelulupaus

Hotel Sveitsin hotellinjohtajana toimii Primehotelsin uniikeista brändeistä vastaava Vesa Kokkonen. Kokkosen pitkä kokemus alan johtotehtävistä näkyy ja kuuluu hotellin käytävillä, hänen toivottaessaan vieraita tervetulleeksi hotelierin elkein, avustaessaan vanhemman rouvan takin naulakkoon ja ohjatessaan yritysryhmää kohti oikeaa tilaa. Vesa tiimeineen hurmaa vieraat vankkumattomalla ammattitaidollaan ja nostaa hotellin ja koko viihdekeskuksen palvelukokemuksen kansainväliselle tasolle, joka Sveitsin henkenäkin tunnetaan. Huikeatkaan puitteet eivät yksin saa tuntemaan hotellivierasta tervetulleeksi – sen tekee Sveitsin sydämellinen henkilökunta. Lämpimästi tervetuloa Elämysten Valtakuntaan!

Hotellin nimikkodrinkki tai -ruoka-annos ja sen tarina

Ravintola Karhunpesän à la carte -listalla oleva Pätkis-kakku on suosituin annoksemme ja säilyy aina listalla pienin päivityksin. Kaikki lähti siitä kun, HR-managerimme Kaisu halusi tukea siskontyttären Saanan pääsyä Biddy Basket koripalloleirille Floridaan maaliskuussa 2016. Kaisu laittoi Facebook-sivulleen julkaisun, jossa kertoi aikeistaan ja lupasi tehdä Pätkiskakkuja 10 euron hintaan. Vastaanotto oli huikea ja Kaisu saikin jopa 130 kakkutilausta. Tilausten ruuhkahuippu oli isänpäivänä, kun kakkuja toimitettiin yhtenä päivänä jopa 13 kappaletta. Saana siis pääsi kuin pääsikin leirille ja mukaan kunnioitettavat 1300 euroa matkarahaa. Miten kakku sitten päätyi Sveitsin jälkkärilistalle? Silloinen keittiöpäällikkö Mikko innostui kovasti Pätkiskakun tarinasta ja halusi ehdottomasti kakun ravintolan listoille. Alkuun kakku kulki nimellä Kaisu-tädin pätkiskakku ja sen jälkeen se onkin ollut Sveitsin myydyin jälkkäri. Tervetuloa maistamaan Pätkistä!

Muuta tietoa hotellista

Hotel Sveitsi on kahdesti palkittu World Travel Awards, Finland´s Leading Resort -palkinnolla. Sveitsin lukuisat aktiviteetit, ainutlaatuinen luonto sekä laadukas ja monipuolinen hotelli- ja ravintolatarjonta yhdessä tekevät Sveitsistä Elämysten Valtakunnan!

Osoite

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Finland

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 29 3200 420

Hotel Sveitsi

Härkävehmaankatu 4, 05900 Hyvinkää, Finland

Lue myös