Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutasot

Hotel Katajanokka on moderni lifestyle-hotelli, jonka tunnelma ja sydämellinen vieraanvaraisuus hurmaavat historiallisessa vankilamiljöössä. Hotel Katajanokan rakennus on toiminut alun perin vankilana vuoteen 2002 asti ja sen vanhin osa on peräisin vuodelta 1837 . Pitkästä ja värikkäästä historiasta muistuttaa edelleen Museoviraston suojelema keskikäytävä, ulkoseinät sekä vankilan muuri. Vanhaan kirkkoon entisöity juhlasali, viisi punatiiliseinäistä kokoustilaa ja Ravintola Linnankellari tarjoavat erinomaiset puitteet myös kokouksille, neuvotteluille ja yritystapahtumille.

Huonevaihtoehdot

Hotellin tiiliseinien suojassa on 106 viihtyisää huonetta. Huoneiden sisustus ja varustelu on suunniteltu laadusta tinkimättä, vanhan vankilarakennuksen historiaa kunnioittaen. Paksut seinät ja ääntä eristävät ikkunat takaavat rauhalliset yöunet. Kaikki huonehinnat sisältävät langattoman internetyhteyden, kuntosalin käytön sekä ilmaisen saunan viikonloppuaamuisin.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Ravintola Linnankellari sijaitsee hotellin kellarissa, jossa nautitaan skandinaavista rehellistä ruokaa. Ravintolan erikoisuus on hiiligrilli niin kesällä kuin talvella. Kesäksi Linnankellari muuttaa Linnanpihan upealle takapihan terassille.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Hotel Katajanokka sijaitsee Helsingin ydinkeskustan tuntumassa – vain kävelymatkan päässä.

Hotelliaamiainen

Runsas aamiaispöytä on tarjolla viikon jokaisena päivänä aamuvarhaisesta lähtien.

Osoite

Merikasarminkatu 1a, 00160 Helsinki

Sähköposti

Puhelinnumero

0293 200 620

Hotel Katajanokka

Merikasarminkatu 1a, 00160 Helsinki, Suomi

Lue myös