Siirry pääsisältöön

Hotellin erikoisuudet ja palvelutasot

Hotel AX on Pohjoismaiden ensimmäinen taidehotelli Helsingin Jätkäsaaressa. Nimeksi valittiin AX, joka on peräisin sanoista Art Experience. Hotel AX on yhteistyössä Suomen nimekkäimpien nykytaiteilijoiden kanssa toteutettu ainutlaatuinen, persoonallinen ja uniikki taidehotelli, joka yhdistää taidekokemuksen ja hotellimajoituksen ennen näkemättömällä tavalla. Konseptin ytimessä on suomalainen nykytaide. Hotellin sisä- ja ulkopuolelta löytyvän monipuolisen taiteen lisäksi Hotel AX toimii vierailijoille alustana, mahdollistajana ja porttina koko Helsingin kulttuuri ja taide-elämään.

Huonevaihtoehdot

Hotel AX:n huonevaihtoehdoista löydät eri teemaisia huoneluokkia, joista jokainen kannustaa rentoutumaan ja nauttimaan taide-elämyksen äärelle. Ainutlaatuista taidetta on tuotu hotellissamme paitsi hotellin yleisiin tiloihin niin myös hotellihuoneen sisustukseen. Ihanat yöunet on taattu Joutsenen kuohkean untuvapeiton ja laadukkaiden lakanoiden välissä. Kylpyhuoneessa sinua odottavat huolella valitut, luonnollisista ainesosista ja luonnollista alkuperää olevista ainesosista valmistetut Dermosil Juuri -kylpyhuonetuotteet.

Hotellin tai lähialueen ravintolatarjonta

Jätkäsaareen on kautta aikojen tuotu raaka-aineita, mausteita ja makuja maailman meriä seilaavien kauppalaivojen rantautuessa satamaan. Hotellin ravintola AX Restaurant on urbaani kohtaamispaikka, joka värikkäiden konttien tuomisista inspiroituneena yhdistelee rohkeasti mausteita ja makuja maailmalta – niin klassisiin kuin moderneihinkin annoksiin. Hotel AX:ssä pääset nauttimaan artesaani aamiaista, lounasta tai illallista À la carten merkeissä.

Etäisyys keskustasta ja merkittävistä kohteista

Hotel AX sijaitsee Jätkäsaaressa vain kivenheiton matkan päässä Helsingin keskustasta.

Hotelliaamiainen

AX:n aamiainen sisältää runsaan buffetpöydän täynnä parhaita artesaaniherkkuja. Taidehotellissamme on viikonloppuisin myös tarjolla Taidebrunssi launtaisin ja sunnuntaisin klo. 12.00-14.00

Hotellijohtajan esittely tai hotellin merkittävä henkilö sekä palvelulupaus

”Hotel AX avaa ovet taiteeseen kaikille. Maailmaan, jonka jokainen tulkitsee omalla tavallaan, oli hän sitten taiteen tekijä tai sen kokija. A ja X, art and experience on aina lupaus elämyksestä. Hotel AX, jossa taide synnyttää elämyksen” – Riitta.

Osoite

Välimerenkatu 18, 00220 Helsinki, Suomi

Sähköposti

Puhelinnumero

+358 29 3200 480

Hotel AX

Välimerenkatu 18, 00220 Helsinki, Finland

Lue myös