Fiskarsin Ägräs Distilleryssä tapahtuu kun Tap Room avataan lähi-ja luomuruokatapahtuma Slow Foodin yhteydessä 30.9.2016.

Tap Room on 24 asiakaspaikalla varustettu 75-neliön tila, josta on pääsy joen rannalle rakennettavalle terassille ja suora näköyhteys Ägras Distilleryn tislaamoon.


Tislaamon yhteyteen on rakennettu maisteluhuone eli Tap Room, jossa voi tutustua tislaamotoimintaan sekä maistaa tislaamon juomia. Tilassa on tarjolla tuotemaistiaisia, Rekolan panimon tuotteita sekä viihdettä. Tilassa voi järjestää räätälöityjä Catering illallisia yhteistyössä paikallisten ravintoloiden kanssa.

Drinkeillä on tarina

Tap Roomin drinkkilista on suunniteltu yhteistyössä maailmalla baarimestari- ja cocktail -kilpailuissa menestystä niittäneen Laura Nissisen kanssa. Jokaisen drinkin taakse kätkeytyy tarina Fiskarsin Ruukin historiasta sekä nykypäivästä, joka on tuotu hienosti esille makujen ja värien muodossa.