Tänä syksynä koti hehkuu vahvoissa tummanpunaisen, kullan ja kuparin sävyissä keittiötä myöten.

Sisustuslehtiä selatessa on helppo havaita, mitkä ovat tämän syksyn kuumat trendivärit.  Koti hehkuu nyt vahvasti viininpunaisen, kullan ja kuparin sävyissä. Se sopii, sillä syksy ja lähestyvä talvi houkuttelevat käpertymään kodin lämpöön, jolloin tummat, syvät sävyt luovat kotiin aivan omanlaisensa kodikkaan tunnelman.

 Metallinhohtoa myös keittiöön

Trendikästä värimaailmaa voi nyt jatkaa myös keittiön puolelle, sillä Moccamaster on tuonut markkinoille sarjan elegantteja, premium-tason metallinsävyisiä kahvinkeittimiä.

Moccamaster Metallic Edition -mallistoon kuuluu kolme kahvinkeitintä: uutuuksina ruusukullan hohtoinen kupari ja messinkisen näköinen harjattu kulta sekä jo aiemmin myynnissä ollut hopea.

 – Mattaharjatut, metallinhohtoiset pienkodinkoneet ovat nouseva keittiötrendi. Eleganttia, himmennettyä metallipintaa on nähty viime vuosina paljon pienelektroniikassa sekä kodinsisustuksen yksityiskohdissa kuten aterimissa ja keittiön hanoissa. Sama metallinen ilme puhuttelee myös keittiön pienkodinkoneissa, Moccamasterin Suomen maajohtaja Tiina Airola kertoo.

Kodin pienlaitteiden ilmeellä on väliä, sillä keittiö on pohjaratkaisuissa usein avoin tila ja etenkin kahvinkeitin on laite, jota säilytetään useimmiten keittiön tasolla. Sen siis näkee joka päivä, ja siksi sen halutaan sopivan keittiön kokonaisilmeeseen tai jopa täydentävän sitä. – Keittiötiloihin lainataan muutoinkin yhä enemmän ideoita ja sävyjä muista kodin tiloista, Airola jatkaa.

 Kulta tekee paluun

Kulta tekee tänä syksynä paluun Moccamasterin värivalikoimaan. – Kulta on Moccamaster-keittimissä läpi vuosikymmenten nähty metalliväri. 70-luvulla suositussa Moccamaster-mallissa oli keltaiseen taittava, himmeäkultainen pinta. Nyt kulta palaa valikoimiin päivitettynä harjattuna kultana. Syksyn uutuus, kuparinvärinen Moccamaster-keitin vastaa puolestaan maailmalla jo pari vuotta vaikuttaneeseen ruusukultatrendiin, Airola toteaa.

 Ihastu uusiin Metallic Edition-sävyihin osoitteessa www.moccamaster.com/fi/


Teksti: Mia Heiskanen