Tee sitä mistä nautit - ilolla!

Kristian Karnell vastaa Logomon lisäksi koko Sunborn Cateringin ruokatuotteesta, raaka-ainehankinnoista ja -sopimuksista. Hän aloitti 15-vuotiaana ravintola Kynsilaukassa ja on sen jälkeen tehnyt pitkän uran keittiömestarina mm. Espanjassa, Norjassa sekä Etelä-Amerikan ja Karibian luksusjahdeilla. Suomessa hän on työskennellyt keittiöpäällikkönä mm. Rukalla, Rovaniemellä ja Savonlinnan oopperajuhlilla. Karnellin keittokirja Chef Karnell - klassikoita maailmalta ilmestyi vuonna 2010.

-  Keittiöfilosofiani on muuttunut vuosien varrella klassisesta moderniin ja yhä enemmän kasvispainotteiseen. Terävät maut ja menukokonaisuuden tasalaatuisuus alusta loppuun ovat Signature-tyylini. Haen inspiraatiota ulkomaan matkoilta, metsästä ja luonnosta. Ammennan aineksia lautaselle myös perinteisistä suomalaisista elementeistä, kuten villiyrteistä ja muista metsän antimista. Suomalaiset ovat mielestäni turhaan nolostelleet omaa ruokakulttuuriaan. Olemme vuosikymmenten ajan imeneet vaikutteita muualta ja unohtaneet oman identiteettimme. Onneksi olemme nyt oppineet arvostamaan suomalaista ruokaperinnettä!