“Trendit ovat liian kallis konsepti, niitä tulee ja menee. Poimin trendeistä olennaisen ja muunnan ne keittiöömme sopiviksi”

Useilla palkinnoilla tunnustettu keittiömestari Arto Rastas tiimeineen luo ja kehittää uusia annoksia innovatiivisesti ja yllätyksellisesti puhtaita ja osin jopa itsetuotettuja raaka-aineita hyödyntäen. Ruokatuotteen avainlähtökohtana on persoonallisuus. - Haluan kokeilla ja luoda uutta omalla tavalla, rikkoa hieman rajoja ja ravisuttaa. Hyvän maun lähtökohdan muodostavat laadukkaat raaka-aineet. Tykkään käyttää nokkelasti sesonkien raaka-aineita. Siksi onkin hienoa, että voimme kasvattaa niitä ravintolaamme itse ja hyödyntää mahdollisuuksien mukaan myös lähitilojen tuotteita. Huippujuttu on se, että saamme omasta, Lempäälän puutarhasta keittiöömme yrtit, salaatit, krassit, omenat, päärynät, luumut, marjat ja juurekset. Ruokalistamme vaihtuu kymmenen kertaa vuodessa, joten voin hyödyntää maksimaalisesti keittiössämme sesonkituotteita.

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Maa-artisokan ja kuhan. Ne ovat parhaat Suomesta saatavilla olevat raaka-aineet. 

Tutustu myös Ravintola Hella ja Huoneen Toptaste-esittelyyn!