Kampin trendikuppila Kitch osuu ajan hermoon ja panostaa ympäristöystävällisyyteen: listalta löytyy luomua ja lähiruokaa, kaikki talon viinit ovat espanjalaisia ekomerkittyjä tuotteita. Ravintolan sisustus sekä astiasto on koostettu kirpputoreilta ja kierrätyskeskuksista.

Olutlista päivittyy tiuhaan ja panostaa paikallisiin mikropanimoihin. Ravintolan ruokalistaa voisi luonnehtia fuusioksi: tapaksia, salaatteja ja burgereita jonka tuore kaurasämpylä tuodaan pientuottajalta Kirkkonummelta. Maut tapailevat espanjalaistyyliä, Lähi-itää ja Kreikkaa.

Varsin kohtuuhintainen Kitch, jossa syö helposti alle kahden kympin, on satsannut myös iltaelämään. - Baarimestarimme sovittaa cocktaileja ruokalistaan ja teemme täällä omia likööreitä ja siirappeja - luomuna tietenkin, ravintoloitsija ja keittiömestari Anton von Troil vinkkaa.

Ravintola toimii myös taidegalleriana. Parasta aikaa sen seinillä voi ihailla Jan Forsmanin taidetta ja asiakkaat voivat ostaa teoksia myös mukaan.

Joko olet käynyt?

Ravintola Kitch, Yrjönkatu 30, 00100 Helsinki

www.kitch.fi