Ilkka Ahti edistää Toptaste-myyntiä Virossa. Näin Ilkka kertoo itsestään:

"Olen viettänyt melkein koko työikäni myynnin ja markkinoinnin parissa. Isoimpina työruran meriitteinä pidän NRJ:n perustamista Suomeen konsulttina, josta lanseerauksen jälkeen siirryin radion myynti-ja markkinointijohtajaksi sekä hallituksen jäseneksi. Toinen mahtava kokemus oli se, kun eräs headhunter pestasi minut perustamaan Music Televisionin myyntiä ja markkinointia Suomeen. Toimin sen jälkeen maajohtajana ja olin vastuussa Music Televsionin toiminnasta ko. brändin alla. Mediajaksoa kesti n.10 vuotta ja se oli todella hektistä, mutta antoisaa aikaa. Pitkiä päiviä ja mahtavia kokemuksia. 

Tallinnaan päädyimme vaimoni kanssa tavallaan vahingossa, kun eräs vanha yhteistyökumppanini oli kuullut, että olemme aloittamassa yritystoimintaa Virossa. Aloitin työt Baltic Guidessa ensin Brand Sales Managerina, sitten sisäisenä myynnin kouluttajana ja myyntijohtajana.

Tallinna on fantastinen kaupunki, emme ole hetkeäkään katuneet tänne muuttoa. Kaupungissa on hyvä yrittämisen meininki ja ravintoloita on valtavasti - myös muualla kuin vanhassa kaupungissa. Avoin ja virikkeellinen toimintatapa on erilainen Suomeen verrattuna: päätöksiä tehdään nopeasti, ilman turhia palavereita. Oli päätös sitten oikea tai väärä, suuntaa voidaan muuttaa nopeastikin.

Toptaste media tarjoaa mahdollisuuden virolaisille saada viestinsä laajalle suomalaisyleisölle tutuksi ja mitä enemmän tietoa suomalaiset saavat, sitä helpompaa on tulla tänne nauttimaan elämästä.

Olen todella innostunut päästessäni työskentelemään Executive Producer Estonia - roolissa Toptaste median dynaamisessa ja ammattilaisessa ympäristössä ja työporukassa. Jo ensimmäinen yhteinen palaverimme vakuutti minut täydellisesti. Näen edessäni rajattomasti mahdollisuuksia".