Kampin kauppakeskuksen Korttelissa sijaitsevan Hokun keittiöfilosofia edustaa keittiömestari ja perustaja Ryan Shibuyan mukaan havaijlaista fusion-keittiötä. Se yhdistää luontaisesti erilaisia raaka-aineita ja vaikutteita, jolloin lopputulos sointuu täydellisesti yhteen.

Havaijilainen keittiö on luonnollinen fuusio

– Havaijin saaret on sekoitus useita kulttuureja, sillä sinne on kulkeutunut vuosikymmenten saatossa ihmisiä kaikista maailman kolkista. Eri kulttuurit ovat muokanneet havaijilaisesta keittiöstä luonnollisen fusion-keittiön. Se tarkoittaa, että annokset tai yhdistelmät eivät ole mietittyjä tai tarkoin suunniteltuja. Havaijilla yhdistetään luontaisesti erilaisia raaka-aineita ja vaikutteita, joista syntyvä lopputulos sointuu täydellisesti yhteen, Ryan kertoo. 

Tutustu Hokun Toptaste-esittelyyn