Helsingin Stockmann-tavaratalon katutasoon avautuu loppukevään aikana uusi, kolmesta ravintolasta koostuva kokonaisuus, joiden tarjonta keskittyy sushiin, raikkaisiin salaatteihin ja voileipiin sekä välimerellisiin mezeihin.

Keittokirjailija ja suositun Yes Yes Yes -ravintolan ravintoloitsija Alex Nieminen vastaa uudenlaisen fast casual -ravintolan konseptista. Huolella valmistettuja leipiä ja salaatteja tarjoileva ravintola käyttää paljon lähellä tuotettuja raaka-aineita ja hyödyntää satokauden valikoimaa.

Libanonilaisiin ruokiin erikoistunut ravintoloitsija Viviane Kallio on puolestaan välimerellisiä herkkuja tarjoavan ravintolan takana. Sen ruokalistalta löytyy laadukkaita mezejä, leipiä, salaatteja ja lautasannoksia. Kolmas ravintola on puolestaa kiireisten sushin ystävien pelastaja.

-Helsingin tavarataloon avautuvat ravintolat tarjoavat asiakkaillemme uusien makuelämysten lisäksi virkistäviä paikkoja istahtaa alas ostostenteon lomassa tai mahdollisuuden tulla viettämään esimerkiksi lounashetkeä työkavereiden kesken. Olemme iloisia, että saamme tavarataloon uusia, uniikkeja ravintoloita, joiden valikoimasta löytyy varmasti jokaiselle jotakin, Stockmannin Real Estate -toiminnon kaupallinen johtaja Seppo Oksanen sanoo.  

Ravintolat avautuvat loppukevään aikana entisten Stockmann Delin ja Stockmann Bakeryn paikalle Helsingin tavaratalon katutasoon. Uusien ravintoloiden toiminnasta vastaa Royal Ravintolat, joka toimii ravintoloitsijana myös Helsingin tavaratalon kahdeksannesta kerroksesta tutuissa Hanko Sushissa ja kattoterassi Roofissa.