Fazer hakee porukkaan henkilöitä, jotka haluavat olla hieman enemmän kuin kokki tai keittiömestari. 

-Fazer tunnetaan hyvästä mausta ja maku on meille tärkeintä kaikessa. Makutottumukset ja trendit kuitenkin kehittyvät koko ajan, joten meidän on varmistettava ravintoloidemme kokkien jatkuva kehittyminen, gastronomia- ja tuotekehitysjohtaja Marianne Nordblom Fazer Food Servicesiltä kertoo.

Ruokaa, jolla on merkitys

Fazerin missiona on ruokaa, jolla on merkitys. Yhtiössä työskentelee tällä hetkellä 3300 ruoka-alan ammattilaista. -Haemme nyt porukkaan henkilöitä, jotka haluavat olla enemmän kuin kokki tai keittiömestari. Gastro Chef vastaa alueellaan ravintoloiden päivittäisen gastronomian kehittämisestä, laadun varmistamisesta sekä osallistuu henkilöstön keittiöosaamisen kehittämiseen. Hän seuraa alan ruokatrendejä ja osallistuu tuotekehitykseen. Gastro Chefit ovat mukana muun muassa ravintoloiden avauksissa ja tapahtumissa, operatiivinen johtaja Sari Saari Fazer Food Servicesiltä selventää.

Makua ja hyvinvointia asiakkaille

Hae tästä: www.urafazerilla.fi