Ravintola Bossa Nova muuntuu eteläeurooppalaiseksi loungeksi, jossa siemaillaan talon omia gin toniceja vaikka varpaat hiekassa

Paikan omistaja Dave Huldin suosittelee kaneli-appelsiini gin tonicia, johon he käyttävät itse tehtyä kanelisiirappia. "Sloganimme on rentous niin tunnelmassa kuin ruoassa. Tämä paikka on todellinen kesäparatiisi, johon pääsee vaikka veneellä", Huldin tunnelmoi. Ravintolan vieressä tulee olemaan hiekkaranta, jossa voi pelata futista ja joogata palmujen katveessa. Tapahtumat värittävät Bossa Nova Beach Clubin kesää, johon kuuluvat muun muassa tiistaiaamujen jooga, viikonloppujen konsertit ja sunnuntaiset mehevät brunssit DJ:n säestyksellä. "Täällä nähdään juomien kanssa isoja laseja, tuoreita hedelmiä ja paljon jäitä", Huldin vakuuttaa. Ruokapuolella maistellaan muun muassa monipuolisia poke bowl-annoksia, perinteisiä burgereita ja raikkaita salaatteja. Keittiö on auki aina puolesta päivästä iltaan ja baari niin pitkään kuin asiakkaita riittää.

Lue Bossa Novan koko esittely täältä.