d-md-none
Siirry pääsisältöön

Tutustu kokkiin Niklas Nybom

”Aina täysillä”

Isäni oli keittiömestari, joten olen käytännössä kokannut koko elämäni ja seurannut alalle isäni jalanjälkiä.

Ruokafilosofiaani kuuluu se, että keittiössä ei pidä liikaa pelleillä: raaka-aineita on kohdeltava hyvin ja kunnioittavasti.

Parasta työssä on se, että koskaan ei ole tylsää. Keittiössä joutuu harvoin (tai ei koskaan) pyörittelemään peukaloita. Meillä on Storyvillessä mahtava keittiötiimi, jota pyrin johtamaan melko rauhallisella otteella. Storyvillen keittiöporukka on sen verran pieni, että käytännössä kaikki johtavat itse itseään.

Haen inspiraatiota työhön vähän kaikkialta. Kulinarismi kehittyy jatkuvasti, joten on syytä pitää silmät ja korvat auki! Toki uusia ideoita tulee myös toisilta kokeilta.

Mitkä kaksi raaka-ainetta ottaisit mukaan autiolle saarelle ja miksi?

Perunan ja sipulin.

Lue myös