d-md-none
Siirry pääsisältöön

Suomen paras lapsiystävällinen ravintola – TOP 10 -listaus

1. Rosso

Rosso on suomalaisten oma italialainen ravintola, joka tarjoaa paikan iloiselle yhdessäololle. Pöytään katetaan antipastoja, maukkaita pizzoja – unohtamatta moderneja pastaklassikoita ja herkullisia jälkiruokia. Rossoja on 23 kappaletta ympäri Suomea.

2. Pancho Villa

Pancho Villan, tuon Meksikolaisen vapaustaistelijan mukaan nimetty ravintolaketju tarjoaa laajat valikoimat erilaisia herkkuja meksikolaisessa hengessä. Löydät kaikki Pancho Villa -ravintolat täältä.

3. Rax

Raxin buffetissa herkuttelet helposti ja vaivattomasti. Tarjolla on pizzoja, raikasta salaattia, lämpimän pöydän vaihtoehtoja sekä kylmiä ja kuumia juomia. Kaiken kruunaa suussa sulava pehmytjäätelö! Rax palvelee 30 ravintolan ja yhden ruokarekan voimin ympäri Suomen. 

4. RantaKerttu

RantaKerttu on Förin kupeessa asustava kortteli­ravintola, jossa hujahtaa mukavasti tovi jos toinenkin. Tervetulleiksi toivotetaan niin yksinäiset nälkäiset kuin koko perheen voimin ruokailevat.  

Läntinen Rantakatu 55, 20100 Turku  

5. Telakka

Talkootyönä vanhasta viljamakasiinista kulttuuritaloksi ja monipuoliseksi ravintolaksi synnytetty Ravintola Telakka on nähtävyys itsessään. Kierrätysmateriaaleista rakennetut tilat henkivät Tampereen historiaa ja vuosien varrella ravintola on säilyttänyt tinkimättömästi tyylinsä ja onkin ollut klassikko jo syntyessään. 

Tullikamarin aukio 3, 33100 Tampere

6. Pizza & Buffa

Helppo ja nopea koko perheen ravintola. Ravintola Pizza & Buffassa voit nauttia herkullisista ruoista niin paljon kuin mielesi tekee. Ravintola tarjoaa meheviä pizzoja, raikkaita salaatteja, lämpimiä ruokia ja virvoittavia juomia – ja kaikki samaan hintaan! Pizza & Buffa ravintoloita on jo 26 kappaletta.

7. Panimoravintola Koulu

Monien juomien lisäksi Panimoravintola Koulu sopii myös lapsiperheille, koska ravintola tarjoaa maukkaita ruokia niin pieneen naposteluun kuin pitkän kaavan ruokailuun. Ravintolalla on ruokalista nimeltä Koulun menu, jonka kaikki annokset on saatavilla myös lasten annoksiksi eli pienempinä ja halvempina.

Eerikinkatu 18, 20100 Turku

8. Memphis

Memphisin ruokalista perustuu jaettavuuteen ja yhdessä kokemiseen. Mauissa on vahvasti vivahteita Aasiasta sekä Amerikasta. Maukkaat dumblinit ja keittiön itse valmistama suklaakakku ovat ehdottomasti kokeilemisen arvoisia! 

Siltasaarenkatu 18, 00530 Helsinki

9. Viikinkiravintola Harald

Haraldissa on monipuolinen ja herkullinen ruoka, rento palvelu ja uniikki miljöö. Pöydät notkuvat yhtä sun toista herkkua! Ravintoloita löytyy 8 eri paikkakunnalta.

10. Vesilinna

Ainutlaatuinen näköalaravintola Jyväskylän kaupungin valojen yläpuolella! Vesilinna tarjoilee aitoja kotileivonnaisia kahvilasta, buffetin sekä pöytiin tarjoiltua lounasta, mahdollisuuden myös tilausravintolaan sekä erilaisia teemaviikkoja.

Ihantolantie 5, 40720 Jyväskylä 

. . .

Äänestetty TOP 10 lista 2021:

  1. Rosso, Jyväskylä
  2. RantaKerttu, Turku
  3. Momento, Tampere
  4. Coppa Eatery, Lahti
  5. Rosso Rovaniemi
  6. Luckiefun’s, Tripla
  7. Momento, Helsinki
  8. Ravintola Pepino, Vantaa
  9. Pancho Villa, Helsinki
  10. Crecian, Oulu

Lue myös