Siirry pääsisältöön

Suomen paras kebab – 2022 äänestys

1. King Kebab

Löydät King Kebab -ravintolat Helsingin Vallilasta, Kalliosta ja Herttoniemestä sekä Vantaan Tikkurilasta.

King Kebab –ravintoloiden osoitteet

2. Eerikin Pippuri

Tuttu ja turvallinen Eerikin Pippuri yli 20 vuoden kokemuksella. Eerikin Pippuri -ravintoloita löytyy Helsingin keskustasta, Ruoholahdesta sekä Kauppakeskus Myyrmannista Vantaalta.

Eerikinkatu 17,00100 Helsinki
Lähikauppakeskus Ruoholahti: Itämerenkatu 21, 00180 Helsinki

Kauppakeskus Myyrmanni: Iskoskuja 3, 01600 Vantaa

3. Kuningas Kebab

Kuningas Kebab tunnetaan aterioiden laadukkuudesta ja Turun vanhimpana kebabravintolana. Ravintola valmistaa kaikki annokset omien reseptien mukaan, tuoreista raaka-aineista.

Itäinen Pitkäkatu 90, 20810 Turku

4. Torikeidas

Torikeidas tarjoilee aitoa grilliruokaa Rovaniemellä!

Lapinkävijäntie 3, 96100 Rovaniemi

5. Punjab Kebab

Punjab Kebab on tarjoillut jo yli 30 vuotta kebabia Tampereen keskustassa. Ravintola tekee itse kaikki ruoat myös kastikkeensa ja pyrkii jatkuvasti parantamaan makuja!

Kirkkokatu 10, 33200 Tampere

6. Kampin Pippuri

Kampin Pippuri sijaitsee Runeberginkadulla Kampissa. Ravintola on monipuolinen, sillä kebabin lisäksi voit herkutella perinteisillä pihveillä ja pizzoilla, maistella turkkilaisia makuja tai taltuttaa nälkäsi pastalla.

Runeberginkatu 4 A, 00100 Helsinki

7. Döner Harju

Döner Harju nostaa kebabin Suomessa sen ansaitsemalle tasolle muiden katukeittiöistä alkunsa saaneiden arvostettujen ruokien rinnalle. Helsingissä sijaitsevat Döner Harju -ravintoloiden tarjoamat liha- ja vegekebabit valmistetaan ravintolan omalla pitkään kehitellyllä reseptillä ja tarjoillaan raikkaiden ja täyttävien lisukkeiden kanssa.

Döner Harjuravintoloiden osoitteet

8. Milan Pizzeria & Kebab

Milan Pizzeria & Kebab on toiminut vuodesta 1991 Turun Eerikinkatu 5:ssä. Paikka on monesti arvosteltu Turun parhaaksi kebab-ravintolaksi eikä suotta. Ravintolan salaisella reseptillä valmistetussa kebabissa käytetään ainoastaan kotimaista naudanlihaa.

Eerikinkatu 5, 20100 Turku

9. Evin

Perheravintola Evin tarjoilee Tampereella herkullisten kebabien lisäksi muun muassa pizzaa, mezejä, falafeleja ja gyrosta.

Sammonkatu 34, 33540 Tampere

10. Heval

Heval -ravintolat löytää Tampereelta Hervannasta ja Ratinasta. Heval on suomennettuna ”ystävä, kaveri” – onhan Heval ystävällinen ja luotettava ravintola!

Ratina: Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Hervanta: Arkkitehdinkatu 9-11, 33720 Tampere

Lue myös