d-md-none
Siirry pääsisältöön

Suomen paras hotelliaamiainen

Pääkuva: kuvituskuva.

1. Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tarkkaan valittuja artesaanituotteita läheltä, tuoretta kahvia ja ensiluokkaista palvelua – siinä on täydellinen aamiainen. Olemme ottaneet huomioon myös erilaisia ruokavalioita ja keittiö varmistaakin, että jokainen jatkaa päiväänsä kylläisenä aamiaisen jälkeen. 

Aamiainen tarjoillaan hotellin ensimmäisessä kerroksessa, ravintola Grill It!:ssä. Hotellin ulkopuolisille asiakkaille buffet-aamiainen 21€.

Ratapihankatu 43, Tampere

2. Hotel Helka

Kuva: Hotel Helka.

Helsingin keskustassa sijaitseva Hotel Helka tarjoilee laajan luomu- ja lähiruokaa sisältävän aamiaisen. Aamiaiselta löytyy muun muassa Pauligin Helkalle tekemä ikioma kahvisekoitus, erilaisia mehuja ja terveysshotteja. Helkan aamupalalla herkuttelijoiden vatsat täyttyvät myös erilaisilla leivillä, pekonilla, luomumunilla ja -myslillä sekä leipäjuustolla ja lakalla! Aamisen saa myös vegaanisena ja gluteenittomana.

Aamiainen on arkisin klo 6.30-10.30 ja viikonloppuisin klo 7-11.

Pohjoinen Rautatiekatu 23, Helsinki

3. Marski by Scandic

Kuva: Marski by Scandic.

Marski by Scandic -hotellissa monipuolinen aamiainen upeissa puitteissa, Helsingin keskustan parhaalla paikalla. Aamiainen on tarjolla päivittäin ja mikä parasta, viikonloppuisin aina puoleen päivään asti. Marskin aamiaisella on tarjolla kaikki Scandicin aamiaisherkut ja lisäksi valikoima Marskin omia erikoisuuksia kuten puurobaari lisukkeineen sekä aamiaisvieraiden suosikki vohveliasema.

Mannerheimintie 10, Helsinki

4. Lapland Hotels Oulu

Lapland Hotels Oulun aamiainen sisältää kaikki hyvän päivän käynnistävät elementit. Tunnelmallisessa ympäristössä nautitaan korkealuokkaisesta, Lapin luonnon puhtaista ja raikkaista raaka-aineista valmistetusta aamupalasta. Kauden vaihtelut tuovat maistuvan lisänsä aamiaispöydän tarjontaan – paikallisia herkkuja unohtamatta.

Aamiaisbuffet tarjoillaan hotellin ravintolassa ja sisältyy majoituksen hintaan.

Kirkkokatu 3, Oulu

5. Scandic Kuopio

Kuva: Scandic Kuopio.

Hotellin aamiaisella Kallaveden kauniissa järvimaisemissa on tarjolla runsas valikoima laadukkaita herkkuja, niin klassisia hotelliaamiaisen suosikkeja kuten maalaispekonia, munakokkelia, croisantteja, haudutettua puuroa, tuoreita hedelmiä kuin myös uusia makuja kuten chia-kookosvanukasta.

Satamakatu 1, Kuopio

6. Solo sokos Hotel Lahden Seurahuone

Lahden Seurahuoneen aamiainen antaa loistavan aloituksen päivään. Aamiaiskattaus löytyy valoisasta Hämesalista, Seurahuoneen 2. kerroksesta. Aamiaisen monipuolisesta ja runsaasta tarjonnasta löytyy ihania makuja niin suolaisen kuin makean ystävälle. Paikallisuus näkyy aamiaispöydässämme alueen lähituottajien herkullisissa vaihtoehdoissa – tarjoilemme mm. kennohunajaa, jota ovat valmistaneet katolla asustavat ahkerat city-pörriäiset. 

Aleksanterinkatu 14, Lahti

7. Hotel & Spa Resort Järvisydän

Kuva: Hotel & Spa Resort Järvisydän.

Järvisydämen aamiainen tarjoillaan kynttilöiden loisteessa tunnelmallisessa Piikatytön salissa ja Wiinikellarissa. Kesällä aamiaisen voi nauttia myös terassilla, katsellen Saimaata. Tarjolla on aina laaja buffet joka sisältää mm paikallista kalaa, marjoja ja leipää. Aamiaisen suosikkina on itse tehdyt vohvelit.

Porosalmentie 313, Rantasalmi

8. Solo sokos Hotel Torni Helsinki

Kuva: Solo Sokos Hotel Torni.

Tornin aamiaisella hemmottelet itsesi uuteen päivään! Aamiaisen tuotteet valmistetaan Tornin keittiössä ja henkilökunta on valinnut omia suosikkejaan paikallisista herkuista. Kahvi tai tee sekä tuoremehu tarjoillaan pöytiin, jotta asiakas voi keskittyä nauttimiseen. Henkilökunta suosittelee maistamaan Tornin hapanjuurileipää, jonka he leipovat omasta Irma-hapanjuurestaan Tornin keittiössä. Irma saa ominaisen makunsa pitkään kehitetystä reseptistä ja huolella pidetystä juuresta, jota ruokitaan rakkaudella päivittäin.

Yrjönkatu 26, Helsinki

9. Scandic Hamburger Börs

Kuva: Scandic Hamburger Börs.

Tunnelmallisessa ravintolassa Turun torin laidalla pääsee nauttimaan runsaan aamiaisen myös pitkän kaavan mukaan. Tarjolla on perinteisiä Scandic-aamiaisen herkkuja erilaiset mieltymykset ruokavaliot ja vastuullisuus huomioiden sekä herkullinen vohvelibaari.

Kauppiaskatu 6, Turku

10. Arctic Light Hotel

Huippukokki Sara La Fountain on loihtinut terveellisen ja energisen aamiaisen yksinoikeudella Arctic Light Hotellin vieraille. Värikäs aamiainen on täydellinen aloitus aktiiviselle päivälle!

Aamiaisellamme on runsaasti vegaanisia, gluteenittomia sekä laktoosittomia vaihtoehtoja. Aamiaisemme on tarjolla arkipäivisin klo 7 – 10 ja viikonloppuisin klo 8 – 11. 

Valtakatu 18, 96200 Rovaniemi


Viime vuoden äänestystulos:

  1. Hotelli Yöpuu, Jyväskylä
  2. Sokos Hotel Torni, Tampere
  3. Hotelli Verso, Jyväskylä
  4. Sokos Hotel Seurahuone, Lahti
  5. Radisson Blu Plaza Hotel, Helsinki
  6. Lapland Hotel Bulevard, Helsinki
  7. Hotel Kämp, Helsinki
  8. Sokos Hotel Paviljonki, Jyväskylä
  9. Clarion Hotel, Helsinki
  10. Radisson Blu, Oulu

Lue myös