Siirry pääsisältöön

Suomen paras aamiainen

1. Lapland Hotels

Lapland Hotelsin ravintoloiden keittiömestarit loihtivat Lapin mauista kuten riistasta, poronlihasta, sienistä, jäkälästä, kuusenkerkistä ja koivunlehdistä sykähdyttäviä herkkuja. Tämä aamupala-elämys kannattaa kokea!

Lapland Hotels ravintoloita löytyy niin kaupungeista kuten Helsingistä, Tampereelta, Kuopiosta ja Oulusta sekä eri puolelta Lappia.

2. Story

Helsingissä sijaitsevat Story ravintolat valmistavat aamiaisella mm. ihania munakkaita, bowleja ja erilaisia leipiä jotka saavat elämän hymyilemään.

Story -ravintoloissa tarjoillaan myös viikonloppubrunssia, josta löytyy parhaat palat aamiais-, lounas- ja delilistalta.

3. Marski By Scandic

Aloita aamusi monipuolisen ja laadukkaan aamiaisen äärellä Helsingin keskustan parhaalla paikalla. 

Marskissa nautit erityisen runsaan aamiaisen Scandicin perinteisillä aamiaisherkuilla sekä Marskin omilla erikoisuuksilla kuten puurobaarilla, superfood-tuotteilla ja vohveleilla. Aamiainen on tarjolla päivittäin ja mikä parasta, viikonloppuisin aina puoleen päivään asti.

4. Solo Sokos Hotel Torni Tampere

Tampereen Sokos Hotel Tornin aamiaiselta löytyy tarkkaan valittuja artesaanituotteita läheltä, tuoretta kahvia ja ensiluokkaista palvelua. Aamiainen tarjoillaan hotellin ensimmäisessä kerroksessa, ravintola Grill It!:ssä.

5. Solo Sokos Hotel Turun Seurahuone

Monipuolisella Solo-aamiaisella nautit muun muassa tuoreesta kahvista ja lähituotteista kuten Kotipellon puutarhan tuoreista salaateista ja yrteistä.

6. Hotelli Yöpuu

Boutique Hotelli Yöpuu sijaitsee Jyväskylän keskustassa rauhallisella paikalla historiallisesti arvokkaassa kivitalossa. 

Aamiaisella hotellissa on joka päivä kylmiä herkkuja noutopöydästä. Tarjolla tasokkaita leikkeleitä, juustoja, jugurtteja sekä talossa valmistettua hedelmäsalaattia. Pääset myös nautiskelemaan juureen leivotuilla leivillä ja sämpylöillä sekä aamiaiskokin valmistamasta munakkaasta mieleisillä täytteilläsi.

7. Pella’s Cafe

Monipuolinen ja ravitseva aamiainen perustuu terveellisen ruokavalion suosituksiin: runsaasti kasviksia, riittävästi kuitua ja proteiinia. Näitä kaikkia ja paljon muuta löydät kahvilan aamiaispöydästä.

Aamiainen tuoreista ja korkeatasoisista raaka-aineista katetaan maanantaista perjantaihin klo 8-10.30.

8. Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Ori­gi­nal Sokos Hotel Pui­jon­sar­vi, Puikkari sijaitsee Kuopion sydämessä, jossa tun­nel­ma on läm­min ja ko­di­kas, sa­vo­lai­sit­tain lep­poi­sa. 

Aamiainen on tarjolla noutopöydässä hotellin uudessa ravintola Utussa. Monipuolisesta kattauksesta löytyy ihania makuja sekä suolaisen että makean ystäville kera paikallisten makujen.

9. Keskustori by Aito Leipä

Upeassa miljöössä Tampereen ydinkeskustassa Ravintola Keskustorilla Palanderin talossa on tarjolla runsas noutopöytä aamiainen maanantaista perjantaihin. Aamupalalla tarjoillaan tuoreita leipiä, leivänpäällisiä, leikkeleitä, lämpimiä herkkuja sekä maistuvia mehuja ja kahvia.

Ravintola tarjoilee myös brunssia. Keskustorin brunssiin on haettu ideoita ulkomailta, mutta ideat on yhdistetty suomalaiseen makuun. Brunssilla tarjoillaan erilaisia juustoja, kasviksia, leivoksia ja jälkiruokia.

10. Ravintola Muusa

Tampereella sijaitsevan ravintola Muusan runsas sunnuntaibrunssi kruunaa viikon kuin viikon. Herkkuja piisaa seka- ja kasvissyöjille sekä vegaaneille. Toisinaan sunnuntaita piristävät vaihtuvat teemat, joissa makumaailmaa haetaan esimerkiksi Aasiasta tai Amerikasta, sekä vegaanibrunssit tai sesonkien mukaan järjestettävät juhlabrunssit. 

Brunssi on sunnuntaisin klo 12-16.00.

. . .

Tarkista ravintolakohtaiset tiedot ravintoloiden/hotellien omilta nettisivuilta. + Muista varata pöytä!

Lue myös