Siirry pääsisältöön

Skohan, tässäkö Suomen puhutuin yökerho?

Perjantaina 31.3. juhlittiin Skohanin avajaisia Makkaratalossa. Olimme jo hyvissä ajoin klo 21.45 Skohanin edessä punaisella matolla odottamassa ovien aukeamista. Heti törmäsimme tuttuihin; Hunksien Juccihan se siinä! Portsari ihmetteli hetken aikaa, kun Pöpsyillä ei ollut asiaankuuluvia kutsuja mukana, mutta päästi meidät onneksi hymyillen peremmälle ja toivotti hauskaa iltaa.

Ylös saavuttuamme tunnelma olikin jo katossa ja pöydät oli täytetty kuplivilla juomilla ja erilaisilla drinkeillä. Baari täyttyi todella nopeasti bilekansasta ja mukaan oli kutsuttu paljon julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten Pete Parkkonen, Elastinen, Elias Kaskinen, Janni Hussi, Brädi, Jasper Pääkkönen ja Samu Haber.

Kuva: Julius Konttinen

Mukana menossa Hunksien Jucci. Kuva: Julius Konttinen

Salkkareista tutuksi tullut Jasper Pääkkönen. Kuva: Julius Konttinen

Brädikin jaksaa hassutella. Kuva: Henri Juvonen

Kuva: Julius Konttinen

Baarin sisustus oli yksinkertaisen tyylikäs ja huoliteltu. VIP-puoli oli yllättävän tilava ja täynnä kivoja pieniä yksityiskohtia. Vipissä oli myös Balmuirin erilaisia tuotteta, kuten tyynyjä, vilttejä, käsisaippuaa ja rasvoja, jotka loivat ylellisen tunnelman. Terassitilaa oli paljon ja se oli oikein tunnelmallinen ja Helsinkiläiset varmasti arvostavat näkymää suoraan Rautatieasemalle.

Kuva: Julius Konttinen

Ihmiset tuntuivat viihtyvän ja tunnelma kävi varsin tiiviiksi loppuyöstä. Suuresta väenpaljoudesta huolimatta henkilökunta jaksoi koko illan hymyillä ja olla hyvällä tuulella.

Kuva: Henri Juvonen

Kuva: Henri Juvonen

Helsinkiin ei ole avattu viiteen vuoteen uutta yökerhoa, joten Skohan on oikein raikas tuulahdus yöelämään. Kokemattomammat bilettäjät joutuvat vielä odottamaan muutaman vuoden sisäänpääsyä, sillä Skohanin ikäraja on 24. Tähän hulppeaan yökerhoprojektiin on käytetty noin kaksi miljoonaa euroa.

Kuva: Julius Konttinen

Kuva: Henri Juvonen

Jos mietit minne suunnata ensi viikonloppuna niin suosittelemme piipahtamaan Skohanissa.

Cheek toivottaa teidät tervetulleeksi Skohaniin! Kuva: Julius Konttinen

Halauksin

Pöpsyt

Lue myös