Siirry pääsisältöön

Pinaatti antaa suomalaista twistiä Baban Green Hummukselle

Juuri viisi vuotta täyttänyt Baba Foods kunnioittaa tuotteissaan isä Avin repussa ja sydämessä Suomeen kulkeutuneita reseptejä.

– Suomeen saapuessaan Avilla oli olalla vain kassi, jossa oli koko omaisuus ja äidin ikivanhat reseptit. Niiden pohjalta tehtyjä ruokia hän valmisti alkuun lähipiirille Suomessa, kunnes perustimme viisi vuotta sitten veljeni Tomerin kanssa Baban, jotta saisimme Avin herkut kaikkien suomalaisten saataville, Ronit Hovav-Halonen kertoo.

Baban juuret ulottuvat Lähi-itään, jonka ikivanhasta kasvisruokakulttuurista uusi sukupolvi ammentaa inspiraatiota tuotevalikoimaan suomalaiseen makuun sovitettuna.

– Perusajatuksena on, että Baban hummus, babaganoush, oliivitahna ja harissa ovat valmiita, arjessa helposti nautittavia ruokia sekä yhdessä jaettavia juhlapöydän herkkuja ja lisukkeita.

Green Hummus on yrttisen raikas tuoteuutuus

Baban tunnetuin tuote on parhaista kikherneistä käsityönä valmistettu hummus, jota löytyy perusversiona ja chilillä terästettynä. Nyt tuotevalikoima on täydentynyt kauniin vihreällä Green Hummuksella, jonka makumaailma on yrttisen kepeä ja raikas. Miedon chili pepperonin lisäksi mukana on myös pinaattia, joka antaa hummukselle Hovav-Halosen mukaan kauniin värin ja jännän suomalaisen twistin. 

Baba Green Hummus saapuu K- ja S-ryhmän myymälöiden valikoimiin huhtikuun aikana.

Lue Baba Foodsista toinen artikkeli täältä.


Lue myös