Siirry pääsisältöön

Onko tässä Suomen paras Caesar-salaatti?

Makaronitehtaan Caesar-salaatti kootaan klassikkoreseptiä seuraten samanlaisista raaka-aineista hyödyntäen eri mittasuhteita sekä laadukkaita komponentteja: romainesaalaattia, parmesanjuustoa, krutonkeja sekä Caesar-kastiketta. Makaronitehdas valmistaa itse omat leipäkrutonkinsa. Freesi lopputulos saadaan aikaan sitruunalla.

– Meidän versiotamme on kiitelty sen raikkaudesta. Ravintolassamme käy asiakkaita, jotka syövät Caesar-salaattia Suomessa vain meidän ravintoloissamme. Itse nautin Caesar-salaattini lampaan sisäfileellä höystettynä. Liha on erityisen pehmeää ja maukasta, se maustetaan vain yksinkertaisesti pippurilla ja suolalla. Muut täytevaihtoehdot ovat kana tai jokiravut.

”Meidän versiotamme on kiitelty sen raikkaudesta.”

– Caesar-salaatti on mainio annos ja  sen voi nauttia alkuruuaksi tai pääruuaksi. Kannattaa muistaa, että perinteinen Caesar-kastike sisältää aina myös kalaa, sillä Caesar-kastikkeen omaleimaisuus tulee hienovaraisesta anjoviksen hipaisusta, kuvailee Makaronitehtaan keittiömestari Jarkko Hautamäki.

Makaronitehdas sijaitsee Hangossa, Jumbossa, Ainoassa, Iso-omenassa ja Redissä. Uusi ravintola avataan myös Helsingin keskustaan syksyllä 2022.

www.makaronitehdas.fi

Teksti: Pinja Palmunen

Lue myös