d-md-none
Siirry pääsisältöön

Kivi Paber Käärid tarjoaa ruokaa ja kulttuuria saman katon alla

Kivi Paber Käärid on kolmen ystävän näkemys ravintolasta ja yhteisestä ajanviettopaikasta, jossa terveellinen ja gluteeniton ruoka tarjoillaan sopusoinnussa kulttuurin kanssa. Menu vaihtelee sesongeittain ja ravintolassa järjestetään säännöllisin väliajoin konsertteja, stand-up-keikkoja ja muita tilaisuuksia.

Idea ravintolasta toteutui, kun Telliskiven luovasta keskuksesta löytyi hylätty talo, joka miellytti kolmikkoa. Telliskiven alue on suosittu eteenkin taitelijoiden keskuudessa, mutta siitä on nopeasti tullut myös Tallinnan ravintolakeskittymä. Sijainti ei siis voisi olla parempi uuden ravintolan avaamiselle Tallinnassa.

Kivi Paber Kääridin menussa hyödynnetään ainoastaan puhtaita, prosessoimattomia ja lähellä tuotettuja raaka-aineita. Ravintolan kaikki annokset ovat gluteenittomia, mikä ei ole tuottanut haasteita luovan ja tarkkaan harkitun menun rakentamisessa. Tämän todistaa ravintolan suosituimman annoksen paikkaa pitävä hampurilainen, jonka kuohkeat sämpylät itsessään ovat jo syy poiketa Kivi Paber Kääridissä.

Kekseliään ruoan ja kulttuuritarjonnan lisäksi Kivi Paber Kääridin henkilökunta tekee vierailusta ilahduttavan kokemuksen. Keittiömestari Kristi Rotar kokeilee ja yhdistelee ennakkoluulottomasti erilaisia makuja ja drinkeistä vastaa kokenut ja palkittu baarimestari Triin Vaidilaite. Tarjoilijoiden värikkäät persoonat sinetöivät asiakaskokemuksen. Kenties juuri tästä syystä tuhannet uskolliset asiakkaat löytävät tiensä Kivi Paber Kääridiin aina uudestaan ja uudestaan.

Lue myös