Siirry pääsisältöön

Kiireetön ruokahetki tempaa kaikki mukaansa

Baba Foodsille laatu ei merkitse monimutkaisuutta. Ruokavalmistajan herkulliset sekä silmää miellyttävät hummukset, baba ganoushit, falafelit ja lukuisat muut ainesosat voi asetella pöydälle sellaisinaan.

Baban luomukset nojaavat vahvasti yhdessä viihtymisen kulttuurille. Näin stressittömässä ruokailussa voidaan keskittyä siihen, mikä on tärkeää – seurasta nauttimiseen. Tätä ydinviestiä kantavat myös Baba Social Food -tapahtumat.

– On ollut mahtava huomata, kuinka moni ihminen on tavannut toisensa tapahtumissamme ensimmäistä kertaa, iloitsee Ronit Hovav-Halonen, Baba Foodsin yksi perustajista.

Tervetulleeksi toivottavat ruokailuhetket ovat myös lääke juhlapyhien aikaan erityistä huomiota ansaitsevaan ongelmaan.

– Meille rento yhdessä ruokailu on myös taistelua ihmisten yksinäisyyttä vastaan. 

Erilaisten ruokavalioiden ja allergioiden huomioiminen on luonnollinen osa Baba Foodsin mukaansa kutsuvaa asennetta. Valmistajan tuotteista suuri osa on vegaanisia, mikä ilahduttaa erityisesti nuorempaa herkuttelijapolvea.

Kauppojen hyllyriveiltä voi löytää nyt jo 12 erilaista Baba Foodsin tuotetta. Uusimpana tulokkaana kotimaisista juureksista valmistettu punajuurihummus, jolle perustuu vaikkapa herkullinen hummusrosolli. Jouluisen annoksen resepti löytyy monien muiden inspiraation lähteiden tavoin Baba Foodsin uudistuneilta nettisivuilta. 

Rentoa, välittävää ja herkullista. Tätä Baba Foods haluaa tuoda pöytään myös juhlapyhien jälkeen.

– Välitetään hyvästä ruoasta ja mukavista ruokahetkistä. Välitetään toisistamme.

Lue Baba Foodsin tarinasta ja tuotteista. Inspiroidu resepteistä. www.baba.fi.

Teksti: Joonas Ranta

Lue myös